- 20 Eylül 2007
- 9.880
- 3.782
- 448
- Konu Sahibi _bilgehan_
- #2.701
erkende benim kankalarım benden meraklı :) benim için mühim değil kız veya erkek,sağlıcaklı olalım da ...
Peki ilk bebek mi canım ben acırdım oraları kusura bakma nolur...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
erkende benim kankalarım benden meraklı :) benim için mühim değil kız veya erkek,sağlıcaklı olalım da ...
Doğunca işin var ayşegül. Baksana şimdiden fır dönüyor.bugün çok evrak işim oldu,pc bunalttı anlayacağın. ikili teste de gelince; kan tahlil sonucum henüz çıkmadı ama ense kalınlığına baktı doktorum gayet normal dedi.1,1 mm ensesi varmış yani kibrit çöpü kadar :) kolu bacağıda gayet sağlıklıydı çok şükür.asıl komediyi anlatayım da ben siz gülün.bana arkadaşlarım gitmeden çikolata yeki bebek hareketlensin,doktor daha iyi görsün cinsiyetini de görür belki dedi.bende çok tatlı yiyemediğim için bir küçük bitter çikolata yedim.ultrasona bir bakar ki doktor benim ki mutlulukdan fırfır dönüyor.o kadar hızlı dönüyordu ki doktorda şaşırdı.dur da bir koluna bacağına bakayım yavrum diyor durmuyor.habire lamba etrafında dönen kelebek gibi dönüyor.en son doktor beni kaldırdı,sen biraz dinlen 10 dakika sonra gel dedi.10 dakika sonra ultrasona girdiğimde de yorgunlukdan yavrucağım bacaklarını kıstırıp yatmış,yine cinsiyetini göremedi
Doğunca işin var ayşegül. Baksana şimdiden fır dönüyor.
Çınar hani egeyle televizyona çıkacaktık diye soruyorOda bize katılacak demek ki
Tırlatan anneler topiği açarız
Oda bize katılacak demek ki
Tırlatan anneler topiği açarız
ilk bebeğim canım da neden kusra bakma dedin anlayamadımPeki ilk bebek mi canım ben acırdım oraları kusura bakma nolur...
Doğunca işin var ayşegül. Baksana şimdiden fır dönüyor.
Çınar hani egeyle televizyona çıkacaktık diye soruyor
benim de akibetim öyle olacak sanırım
ilk bebeğim canım da neden kusra bakma dedin anlayamadım
çok komikdi ama serap ya . ben zaten 1,5 sene ağlamışım bebekken,uslu bir bebek olacağını zannetmiyorum ama ALLAH ım acır bana inşallah :)
İnşallahhh :)benim de akibetim öyle olacak sanırım
ilk bebeğim canım da neden kusra bakma dedin anlayamadım
çok komikdi ama serap ya . ben zaten 1,5 sene ağlamışım bebekken,uslu bir bebek olacağını zannetmiyorum ama ALLAH ım acır bana inşallah :)
Alem bu çocuklar yaO gün akşam bizi çıldırttı Ege televizyonu açın biz çıkıcaz diye
Yok canım mutlaka biliyordur herkes konuşulmuştur ilk bebeğin olup olmadığı ben bilmiyorum ya o yüzden dedim :)
Günaydın kızlarrr :) Nasılsınız bakalım :) Yeni blogumun şerefine yarışma düzenledim sizde katılın bence
http://bilgebayanlarkulubu.kadinlarkulubu.com.tr/
kızzz açılmıyor ya link
link vermek yasak sanırım
ne desem yalan olur bilmiyorum ama zaten uzantısı kadınlarkulübü sorun olurmu ki bilemedim
o uzantıyı ben yazmadım ki kendi eklemiş site
hayırlı olsun şule
nasıl izlemeye alırım seni google hesabımı açmak lazım