• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kitap Kardeşlerinin Sohbet Alanı :)

Şiir kitabı okumak fikri:KK47::KK48:Yazmak marifet.o da yok:KK48:.geriye sadece şiiri sevmek kalıyor.:KK50::KK51:

Şiir kitapları öykü ya da roman okunur gibi okunmuyor.. Arada eline alıp sayfaları karıştırıp bir iki şiir okuyup bırakacaksın yerine.. Öbür türlü okunmaz şiir kitabı.. Nazım Hikmet - Memleketimden İnsan Manzaraları hariç mesela :)

Şiir kitapları öykü ya da roman okunur gibi okunmuyor.. Arada eline alıp sayfaları karıştırıp bir iki şiir okuyup bırakacaksın yerine.. Öbür türlü okunmaz şiir kitabı.. Nazım Hikmet - Memleketimden İnsan Manzaraları hariç mesela :)
Tabi haklısın.farkındayım öyle olduğunun.

Aaa takibe aldığım halde bildirim gelmihor bu konudan bana nedense.... Ne yaptınız hatunlar, hazır mı listeler?

Ben de yazayım kimsecikler yok ama:D
Şu an elimde Stephen King-Kubbe'nin Altında kitabı var. Diziyi izlemiştim ama sezon bitince dedim kitabını okuyayım. Oldukça uzun, okuldan falan da pek fırsat bulamadım ama konu güzel:)

Bu arada mabel mabel listende tutunamayanları gördüm, emin misin:) Herkes çok ağır ilerlediğini falan söylüyordu da...

Benimde bugün takip oldukça zamanımı aldı.(hatta nette gazete bile okumak aklıma gelmedi)bide sen uğrarsın olmam üzülürsün diye hiç çıkmadım .ama iyi oldu herkesle tanıştık sayılır.

Ayy nasıl sever kardeşini maşallah sana :)

Kardesim beni nasil da dusunuyor siz de kiskanin :KK76::KK76:
Ben de cagri merkezindeyken surekli gazeteleri hatim indirirdim internette , cunku musteriler ancak oyle cekiliyordy ahh :KK47: Zaten sen de sikiliyorsun isyerinde dimi

Yok kıskanmadım mutlu oldum ben :)

Sey gibi oldu sizin bu muhabbet Cok Guzel Hareketlerde adam diyordu ki
-Ben denizi cok sevdigimden Denizliye tasindim.
-Beyefendi Denizlide deniz yok ki.
-Hee o da bağa surpriz oldu :KK70:

buna çok fena güldüm kızzz :)

Aaa takibe aldığım halde bildirim gelmihor bu konudan bana nedense.... Ne yaptınız hatunlar, hazır mı listeler?

Herkesinki tamam canımcım :*

Ben de yazayım kimsecikler yok ama:D
Şu an elimde Stephen King-Kubbe'nin Altında kitabı var. Diziyi izlemiştim ama sezon bitince dedim kitabını okuyayım. Oldukça uzun, okuldan falan da pek fırsat bulamadım ama konu güzel:)

Aynen gün içinde okumak çok zor :)

günaydınn
canan tan hasret kitabını okumaya başlayacağım ben :KK73:

Bende heveslenerek aldım ama o kitabın başında çok sıkıldım ve bıraktım. Aslında biraz ilerleseydim sıkıcılık geçerdi ama o sıra elimde okunacak daha güzel kitaplar vardı :)

Back