- 4 Kasım 2014
- 878
- 817
- 128
- 45
- Konu Sahibi _bilgehan_
Bilmem bence mail istemiştir heralde :)
bizi aydınlat arkadaşımmm
Adres istedim arkadaşlar, isteyene şiir kitabı göndereceğim :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bilmem bence mail istemiştir heralde :)
bizi aydınlat arkadaşımmm
Yok canım mail adresi değil.mail adresi değil mi?
Şiir kitabı okumak fikriYazmak marifet.o da yok.geriye sadece şiiri sevmek kalıyor.okumuyorsun, yazmıyorsun ama seviyorsun :) ilginçsin şekerim :)
Şiir kitabı okumak fikriYazmak marifet.o da yok.geriye sadece şiiri sevmek kalıyor.
Sey gibi oldu sizin bu muhabbet Cok Guzel Hareketlerde adam diyordu ki
-Ben denizi cok sevdigimden Denizliye tasindim.
-Beyefendi Denizlide deniz yok ki.
-Hee o da bağa surpriz oldu
Tabi haklısın.farkındayım öyle olduğunun.Şiir kitapları öykü ya da roman okunur gibi okunmuyor.. Arada eline alıp sayfaları karıştırıp bir iki şiir okuyup bırakacaksın yerine.. Öbür türlü okunmaz şiir kitabı.. Nazım Hikmet - Memleketimden İnsan Manzaraları hariç mesela :)
Benim listem haxir konu sahibesi kardese gonderdim bileeAaa takibe aldığım halde bildirim gelmihor bu konudan bana nedense.... Ne yaptınız hatunlar, hazır mı listeler?
Ben de gönderdim az önce, hadi bakalımBenim listem haxir konu sahibesi kardese gonderdim bilee
Tekrar okuyabilirim ben de :)günaydın kızlar.
grinin elli tonundaki diğer adrenalini unutmuşum ben sory
Benimde bugün takip oldukça zamanımı aldı.(hatta nette gazete bile okumak aklıma gelmedi)bide sen uğrarsın olmam üzülürsün diye hiç çıkmadım .ama iyi oldu herkesle tanıştık sayılır.
Kardesim beni nasil da dusunuyor siz de kiskanin
Ben de cagri merkezindeyken surekli gazeteleri hatim indirirdim internette , cunku musteriler ancak oyle cekiliyordy ahh Zaten sen de sikiliyorsun isyerinde dimi
Sey gibi oldu sizin bu muhabbet Cok Guzel Hareketlerde adam diyordu ki
-Ben denizi cok sevdigimden Denizliye tasindim.
-Beyefendi Denizlide deniz yok ki.
-Hee o da bağa surpriz oldu
Aaa takibe aldığım halde bildirim gelmihor bu konudan bana nedense.... Ne yaptınız hatunlar, hazır mı listeler?
Ben de yazayım kimsecikler yok ama
Şu an elimde Stephen King-Kubbe'nin Altında kitabı var. Diziyi izlemiştim ama sezon bitince dedim kitabını okuyayım. Oldukça uzun, okuldan falan da pek fırsat bulamadım ama konu güzel:)
günaydın kızlar.
grinin elli tonundaki diğer adrenalini unutmuşum ben sory
oku okuTekrar okuyabilirim ben de :)
günaydınn
canan tan hasret kitabını okumaya başlayacağım ben