• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kitap Kardeşlerinin Sohbet Alanı :)

Kızlar ben eve gidiyorum paydos saati geldi... Yarın görüşmek üzere hoşcakalınnnnnnnnn :)

Kızlar aranızda şiir seven var mı?
Ben de cok severim baba kardes temali siirlere de cok duygulanirim mesela . Bir de Babacan Pesenkurdu var Aşeka siir kitabini okumayi cok istiyorum hatta soyledim Atalante ye kizlar ya bu arada nickleri yazmak hem zor hem de resmi oluyor , ben Yekta memnun oldum kardescagizlariiim valla sizi takip etmekten diger basliklara goz bile atamiyorum yahu ama cok guzel boyle hihhiiii :rolleyes:

Ben de cok severim baba kardes temali siirlere de cok duygulanirim mesela . Bir de Babacan Pesenkurdu var Aşeka siir kitabini okumayi cok istiyorum hatta soyledim Atalante ye kizlar ya bu arada nickleri yazmak hem zor hem de resmi oluyor , ben Yekta memnun oldum kardescagizlariiim valla sizi takip etmekten diger basliklara goz bile atamiyorum yahu ama cok guzel boyle hihhiiii :rolleyes:
Benimde bugün takip oldukça zamanımı aldı.(hatta nette gazete bile okumak aklıma gelmedi)bide sen uğrarsın olmam üzülürsün diye hiç çıkmadım .ama iyi oldu herkesle tanıştık sayılır.

Benimde bugün takip oldukça zamanımı aldı.(hatta nette gazete bile okumak aklıma gelmedi)bide sen uğrarsın olmam üzülürsün diye hiç çıkmadım .ama iyi oldu herkesle tanıştık sayılır.
Kardesim beni nasil da dusunuyor siz de kiskanin :KK76::KK76:
Ben de cagri merkezindeyken surekli gazeteleri hatim indirirdim internette , cunku musteriler ancak oyle cekiliyordy ahh :KK47: Zaten sen de sikiliyorsun isyerinde dimi

Kızlar bana da müsaade

Mesai bitti şimdi okuma vakti

İyi akşamlar iyi bakın kendinize...

Back