- 4 Kasım 2014
- 878
- 817
- 128
- 45
- Konu Sahibi _bilgehan_
bende çok isterim okumayı
Adresini gönderirseniz seve seve yollarım. :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende çok isterim okumayı
Ben deeeeeeAyy hayalini gerçekleştirdiğim için çookk çoook mutlu oldumm :)
Hadi yaa Aynen hala duruyor meydanda kiz yine gelirsen bulusuruz gondola bineriz yihuuuuuuuAyy samsunu ne severim he. Çocukken çok giderdim. Eniştem çarşambalı hep köylerine giderdik. Merkezde bi lunapark vardı hala hatırlarım :)
Bende isterimmm :) adresimi yollarım :)Ben seviyorum ve yazmaya çalışıyorum.. Bir kitap denemem de olmuştu. Şimdi ikincisi için çalışıyorum.
Okurum diyen isteyen olursa göndermek isterim.
Hadi yaa Aynen hala duruyor meydanda kiz yine gelirsen bulusuruz gondola bineriz yihuuuuuuu
Ben de cok severim baba kardes temali siirlere de cok duygulanirim mesela . Bir de Babacan Pesenkurdu var Aşeka siir kitabini okumayi cok istiyorum hatta soyledim Atalante ye kizlar ya bu arada nickleri yazmak hem zor hem de resmi oluyor , ben Yekta memnun oldum kardescagizlariiim valla sizi takip etmekten diger basliklara goz bile atamiyorum yahu ama cok guzel boyle hihhiiiiKızlar aranızda şiir seven var mı?
Balerin duruyo mu balerin? Duruyor duruyor hihihjihihihihi
Benimde bugün takip oldukça zamanımı aldı.(hatta nette gazete bile okumak aklıma gelmedi)bide sen uğrarsın olmam üzülürsün diye hiç çıkmadım .ama iyi oldu herkesle tanıştık sayılır.Ben de cok severim baba kardes temali siirlere de cok duygulanirim mesela . Bir de Babacan Pesenkurdu var Aşeka siir kitabini okumayi cok istiyorum hatta soyledim Atalante ye kizlar ya bu arada nickleri yazmak hem zor hem de resmi oluyor , ben Yekta memnun oldum kardescagizlariiim valla sizi takip etmekten diger basliklara goz bile atamiyorum yahu ama cok guzel boyle hihhiiii
Kardesim beni nasil da dusunuyor siz de kiskaninBenimde bugün takip oldukça zamanımı aldı.(hatta nette gazete bile okumak aklıma gelmedi)bide sen uğrarsın olmam üzülürsün diye hiç çıkmadım .ama iyi oldu herkesle tanıştık sayılır.
Adresini gönderirseniz seve seve yollarım. :)
mail adresi değil mi?
Ben bildiğin açık adres yolladım ama mail mi istemişti acaba
Severim ama ne okurum ne yazarımKızlar aranızda şiir seven var mı?
Yok tatlım adres istedim :) doğrudur :)Ben bildiğin açık adres yolladım ama mail mi istemişti acaba
okumuyorsun, yazmıyorsun ama seviyorsun :) ilginçsin şekerim :)Severim ama ne okurum ne yazarım