Kitap Kardeşlerinin Sohbet Alanı :)

günaydın nasılsınız kızlar :) Ayrıca geçen ayki en çok kitap okuyan olarak zeliş hediyeyi sen kazandın :) Sana diger kitap gönderdigimde bir kitap fazla göndercem

hımm teşekkür ederim tatlım.

bu arada VEDA'yı okuyorum kitap inanılmaz sardı, tarih romanlarını severim, kurgu süper, her fırsatta okumak istiyorum

Kızlar ay sonu kitap fuarı var İstanbul'da gitmeyi düşünen var mı????

Kızlar ay sonu kitap fuarı var İstanbul'da gitmeyi düşünen var mı????
aşkolsun zelis insan önceden hatırlatır doğumgününü şimdiden nice senelere canım.fuardan haberim yoktu nerede geçen Tüyap çok kötü bir döneme denk gelmişti gidemedim.sadece imza günü için istiyordum

Fuar CNR yeşilköydeymiş Metro gidiyordu galiba değilmi.
imza günleri açıklanmamış sanırım 27 şubat 8 Mart arası

Annemin doğum günü de yarın :) aynı gün doğmuşsunuz. Ben çok gitmek istiyorum fuara. Bakalım müsait olursam gidicem. Tüyapta dimi?

Aaaaa o zaman iyi ki dogdun simdiden

Fuar CNR yeşilköydeymiş Metro gidiyordu galiba değilmi.
imza günleri açıklanmamış sanırım 27 şubat 8 Mart arası

teşekkür ederim kızlar 1 yıldaha yaşlanacağım :)))

evet fuar CNR da keşke fırsat olsada hafta içi gidebilsek ama mümkün görünmüyor ben ayarlayabilirsem cumartesi sabahtan gitmeyi planlıyorum....

teşekkür ederim kızlar 1 yıldaha yaşlanacağım :)))

evet fuar CNR da keşke fırsat olsada hafta içi gidebilsek ama mümkün görünmüyor ben ayarlayabilirsem cumartesi sabahtan gitmeyi planlıyorum....
bende dayanamam giderim herhalde daha zaman var nasıl olsa haberleşiriz.bende kızla gideceğim için haftesonu olur birde yazarlara bağlı.kiatap almam diyorum ama yine dayanamam alırım ben.evdeki stokları bi eritsem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…