- 20 Eylül 2007
- 9.880
- 3.782
- 448
- Konu Sahibi _bilgehan_
- #2.121
Evet canım.
1-veda
2-umut
3-hayat
4-hüzün
çok güzel başladı kitap bu hızla alabilirsem hepsini okurum heralde...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet canım.
1-veda
2-umut
3-hayat
4-hüzün
Evet canım.
1-veda
2-umut
3-hayat
4-hüzün
çok güzel başladı kitap bu hızla alabilirsem hepsini okurum heralde...
tamam canım çok teşekkürler ekledim listeme bunları senin tavsiyen üzerine okuyacagım :)
Tarihle iç içe romanlar. Ben çok severek okudum. Benim kitapları kitap kardeşime yollamıştım kızlar yoksa yollardım size
Tarihle iç içe romanlar. Ben çok severek okudum. Benim kitapları kitap kardeşime yollamıştım kızlar yoksa yollardım size
Tabi canım var. Bir aileyi anlatıyor işte. Konaklarda geçen olaylar falan. Zaten son iki kitap daha yakın Zamanımıza. Ayşe kulin kendi hayatını anlatıyor.canım teşekkür ederim ne güzel paylaşıyorsun ya.. :) sırf tarih olunca okuyamıyorum ben biraz kurgu olmalı sanırım bunlardada bir olay var demi kurgulu kitaplar
Tabi canım var. Bir aileyi anlatıyor işte. Konaklarda geçen olaylar falan. Zaten son iki kitap daha yakın Zamanımıza. Ayşe kulin kendi hayatını anlatıyor.
Fi nasıldı mügecim?bende çalıkuşunu okuyorum yarıladım kızlar. Sonra kardeşim Yekda nın aldığı Çİ yi okuyacağım.(şaka şaka yekta)
kızlar bende iş yerimde artık pdf olarak indirdigim e-kitapları okuyacagım.. :)
süper ama gözlerine dikkat et çok etkiliyor...
hangi adresten indirdinagrıyana kadar okurum :)
hangi adresten indirdin
googleye pdf kitap indir yazdım ordan işte mail adresin varsa göndereyim
ne okuyorsun peki şuan pdf olarak
ben bunu okudumAllah de ötesini bırak
Fi nasıldı mügecim?
ben bunu okudum
bana allah yeteri okudum
aşkın gözyaşları 4 kitap seri okudum
okumuştum yani bu tembelliğim geçici :)
nerden indirdin canımsen mi okudun o günleri ne zaman görecegiz. :) Daha başka kitaplarda indirdim ahmet ümitin kitaplarını