• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kitap Kardeşlerinin Sohbet Alanı :)

Tarihle iç içe romanlar. Ben çok severek okudum. Benim kitapları kitap kardeşime yollamıştım kızlar yoksa yollardım size

Saol canım yaa çok incesin, mümkünse cep boy alırım hepsini inşallah migrosta vardır olmadı arada başka bir kitap okuyup netten sipariş ederim

Tarihle iç içe romanlar. Ben çok severek okudum. Benim kitapları kitap kardeşime yollamıştım kızlar yoksa yollardım size

canım teşekkür ederim ne güzel paylaşıyorsun ya.. :) sırf tarih olunca okuyamıyorum ben biraz kurgu olmalı sanırım bunlardada bir olay var demi kurgulu kitaplar

canım teşekkür ederim ne güzel paylaşıyorsun ya.. :) sırf tarih olunca okuyamıyorum ben biraz kurgu olmalı sanırım bunlardada bir olay var demi kurgulu kitaplar
Tabi canım var. Bir aileyi anlatıyor işte. Konaklarda geçen olaylar falan. Zaten son iki kitap daha yakın Zamanımıza. Ayşe kulin kendi hayatını anlatıyor.

kızlar bende iş yerimde artık pdf olarak indirdigim e-kitapları okuyacagım.. :)

Fi nasıldı mügecim?

Serapcım Fi deki karakter konu falan güzel değişik aslında ama yazar çok satsın diye bence cinselliği çok ön plana çıkarmış yoksa kitapta Dünya bakış açısı vs değişik insana beyin jinastiği yaptırıyor. Ama sanki cinsellik çok ön planda olduğu için sığ bir kitap gibi algılanabilir.

Back