- 2 Nisan 2013
- 4.796
- 5.398
- 248
- 32
- Konu Sahibi _bilgehan_
- #2.141
nerden indirdin canım
goggleye pdf kitap indirmek yazdım indi valla bilmiyorum siteyide kapattım bulamadım geri
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
nerden indirdin canım
günaydın
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnn
Günaydın hatunlar,nehabersiniz?
Günaydınlarrr
günaydın nasılsınız kızlar :) Ayrıca geçen ayki en çok kitap okuyan olarak zeliş hediyeyi sen kazandın :) Sana diger kitap gönderdigimde bir kitap fazla göndercem
Hihhihuhuhihihuhbende çalıkuşunu okuyorum yarıladım kızlar. Sonra kardeşim Yekda nın aldığı Çİ yi okuyacağım.(şaka şaka yekta)
Gecmis olsun SerolliiiGünaydın kızlar. Çok hastayım. Grip oldum
fıstık ben erken kutlayacaağım doğum gününü o kadar bekleyemem.Hihhihuhuhihihuh
Ben de senin aldigin Isaretleri okuyorum simdi , kizlaaaaaaaar 28 subat dogum ginim onemle arz ederim
Hihhihuhuhihihuh
Ben de senin aldigin Isaretleri okuyorum simdi , kizlaaaaaaaar 28 subat dogum ginim onemle arz ederim
Annemin doğum günü de yarın :) aynı gün doğmuşsunuz. Ben çok gitmek istiyorum fuara. Bakalım müsait olursam gidicem. Tüyapta dimi?benim de yarın doğum günüm ahh ahh çok hızlı geçiyor yıllar :))))
Sağol kuzummm. Bugün daha iyiyim çok şükürGecmis olsun Serolliii
aşkolsun zelis insan önceden hatırlatır doğumgününü şimdiden nice senelere canım.fuardan haberim yoktu nerede geçen Tüyap çok kötü bir döneme denk gelmişti gidemedim.sadece imza günü için istiyordumKızlar ay sonu kitap fuarı var İstanbul'da gitmeyi düşünen var mı????
Aaaaa o zaman iyi ki dogdun simdidenbenim de yarın doğum günüm ahh ahh çok hızlı geçiyor yıllar :))))
Huhhuuuuuu Surprizlere bayilirimmmmmfıstık ben erken kutlayacaağım doğum gününü o kadar bekleyemem.
Annemin doğum günü de yarın :) aynı gün doğmuşsunuz. Ben çok gitmek istiyorum fuara. Bakalım müsait olursam gidicem. Tüyapta dimi?
aşkolsun zelis insan önceden hatırlatır doğumgününü şimdiden nice senelere canım.fuardan haberim yoktu nerede geçen Tüyap çok kötü bir döneme denk gelmişti gidemedim.sadece imza günü için istiyordum
Aaaaa o zaman iyi ki dogdun simdiden
Fuar CNR yeşilköydeymiş Metro gidiyordu galiba değilmi.
imza günleri açıklanmamış sanırım 27 şubat 8 Mart arası
bende dayanamam giderim herhalde daha zaman var nasıl olsa haberleşiriz.bende kızla gideceğim için haftesonu olur birde yazarlara bağlı.kiatap almam diyorum ama yine dayanamam alırım ben.evdeki stokları bi eritsemteşekkür ederim kızlar 1 yıldaha yaşlanacağım :)))
evet fuar CNR da keşke fırsat olsada hafta içi gidebilsek ama mümkün görünmüyor ben ayarlayabilirsem cumartesi sabahtan gitmeyi planlıyorum....