• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kitap Kardeşlerinin Sohbet Alanı :)

Ben de çocuklarım büyüsün ben arkadaşımla kahve içip sohbet ederken onlar da pastasını yiyip meyve suyunu içerek yanımda otursun istiyorum :rolleyes: z_e_l_i_s z_e_l_i_s azra2004 azra2004 bebelere bakıcak birini bulabilirsem size katılırım :)
İnş katılırsın Serapcım seninle tanışmayıda çok istiyorum. zaten hepimize uygun bir plan mutlaka yaparız.

İnşallah canım :) baharda mutlaka yaparız. Gül de iyileşmiş olur hem.
Kızlar bu gece bir karar aldım. Dava açacağım ayağımı bu hale getirenlere karşı... Şule sağolsun bana yol gösterdi. Ben de iyi bir avukat buldum sanırım...
Kıvırcık Ali'nin oğlu Eren benim manevi kardeşimdir. Eşi de kızımın süt annesi oldu :) Eren'in avukatıyla görüşeceğiz. Adam aynı zamanda Münevver Karabulut davasının avukatı.. Umarım sağlığı ihmal edenler cezasını bulur.
Psikolojim, moralim, düzenim her şeyim bozuldu. Sınavlarıma bile giremedim.
Atlatacağım inşallah ve o zaman kim nerede buluşmak isterse oraya gelirim :)

Kızlar bu gece bir karar aldım. Dava açacağım ayağımı bu hale getirenlere karşı... Şule sağolsun bana yol gösterdi. Ben de iyi bir avukat buldum sanırım...
Kıvırcık Ali'nin oğlu Eren benim manevi kardeşimdir. Eşi de kızımın süt annesi oldu :) Eren'in avukatıyla görüşeceğiz. Adam aynı zamanda Münevver Karabulut davasının avukatı.. Umarım sağlığı ihmal edenler cezasını bulur.
Aç tabi ki gül. Sorumlular cezasını çeksin. Daha beter olup parmağını kaybedebilirdin. Ben sana en başında söylemiştim hatırlarsan. İnsanlar işlerini iyi yapmak zorunda. İnsan hayatı bu sonuçta. Bira uzun sürebilir bu süreç ama. Malum bizim memlekette böyle davalar pek yavaş ilerler. Şule daha iyi bilir tabi. Gazan mübarek olsun :)

Aç tabi ki gül. Sorumlular cezasını çeksin. Daha beter olup parmağını kaybedebilirdin. Ben sana en başında söylemiştim hatırlarsan. İnsanlar işlerini iyi yapmak zorunda. İnsan hayatı bu sonuçta. Bira uzun sürebilir bu süreç ama. Malum bizim memlekette böyle davalar pek yavaş ilerler. Şule daha iyi bilir tabi. Gazan mübarek olsun :)

Uzun sürmesi sorun değil...
Biliyorum söyledin başta ben de açacağım demiştim ama sonra DR unhatasını kabul etmesibutalihsizlik sizinbaşınıza geldi. Hemşirenin benim ameliyathanenin hepimizin ihmali var siz nasıl acı çekiyorsanız ben de psikolojik olarak çok üzülüyorum falan demesiyle yumuşamıştım ben.
Ama olmuyor iyice sinirlerim bozuldu. Beni çok negatif etkiledi bu olay. Aynı şekilde öbür tırnağım da var ve korkudan onu yaptırabileceğimi sanmıyorum..
Fatoş'a gönderdim fotoğrafını, o da ben böyle beklemiyordum dedi. Ki o sadece tek yönünü gördü...

Bir an önce davayı açacağım.Eren'in hafta sonu Almanya'da konseri var, yarın oraya gidiyor. döner dönmez de avukatla görüşeceğiz... Umarım süreç yine de kısa olur.

Uzun sürmesi sorun değil...
Biliyorum söyledin başta ben de açacağım demiştim ama sonra DR unhatasını kabul etmesibutalihsizlik sizinbaşınıza geldi. Hemşirenin benim ameliyathanenin hepimizin ihmali var siz nasıl acı çekiyorsanız ben de psikolojik olarak çok üzülüyorum falan demesiyle yumuşamıştım ben.
Ama olmuyor iyice sinirlerim bozuldu. Beni çok negatif etkiledi bu olay. Aynı şekilde öbür tırnağım da var ve korkudan onu yaptırabileceğimi sanmıyorum..
Fatoş'a gönderdim fotoğrafını, o da ben böyle beklemiyordum dedi. Ki o sadece tek yönünü gördü...

Bir an önce davayı açacağım.Eren'in hafta sonu Almanya'da konseri var, yarın oraya gidiyor. döner dönmez de avukatla görüşeceğiz... Umarım süreç yine de kısa olur.
Hadi hayirlisi olsun ya , adalet bulur yerini

doğru karar vermişsin canım hakkını aramalısın
basit bir hata değil bu, belki bu olaydan sonra daha dikkatli davranırlar

Günaydın kızlar nasılsınız :) Dün KK da kendime bir eylence buldum okuyup okuyup gülüyorum ilk eşinize ne zaman rezil oldunuz diye bir bölüm :D karnım agrıyor çok gülünce :D bende 2 tane itirafta bulundum. Bence canı sıkkın olan herkes buraya ugramalı bir kaç anı okuduktan sonra sıkkınlıgınız filan kalmaz :D
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...n-rezil-oldunuz.403347/page-929#post-39265860

saol canım, çocuk oyun salonu tarzı bir yer, bakım içinde alıyorlar çocukları sanırım, etkinlik filan işte. Ama haftasonları aile ile birlikte kahvaltı organizasyonu yapıyorlar sen kahvaltını yaparken çocuklar oyun alanında oynuyor sanırım başlarında birileride oluyordur... daha gitmedim ama hep aklımda

Zelişim doğum günün kutlu olsun sana bir süprizim vardı ama geç kaldı kusura bakma lütfen.. Dogum gününden önce elinde olmasını çok istemiştim ama yetiştiremedim :(

Günaydın kızlar nasılsınız :) Dün KK da kendime bir eylence buldum okuyup okuyup gülüyorum ilk eşinize ne zaman rezil oldunuz diye bir bölüm :KK70: karnım agrıyor çok gülünce :KK70: bende 2 tane itirafta bulundum. Bence canı sıkkın olan herkes buraya ugramalı bir kaç anı okuduktan sonra sıkkınlıgınız filan kalmaz :KK70:
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...n-rezil-oldunuz.403347/page-929#post-39265860
birkaç tane okudum kendimi sıkmaktan bi hal oldum gülemiyorum ortam kalabalık :KK48:
yalnız olsam böyle gülücem :KK70:

günaydın hatunlar,nasılsınız?
hakkını aramak en doğal hakkın gülcüğüm.eminim suçu olanlar cezasını çekecek ve sen daha da iyi olacaksın :KK66:

bende bu sabah eşim duştan çıakrken korkuttum :KK70: ayagı kaydı adamın nerdeyse düşüyordu :KK70:
tepkisi ne oldu
ben hamileyken eşim beni korkuturdu aslında bilerek yapmazdı ama sessizce mutfağa gelse ben korkardım
bazen de oğlum korkutur böö diye
kızarım ben pişman ederim korkuttuklarına:KK48:

tepkisi ne oldu
ben hamileyken eşim beni korkuturdu aslında bilerek yapmazdı ama sessizce mutfağa gelse ben korkardım
bazen de oğlum korkutur böö diye
kızarım ben pişman ederim korkuttuklarına:KK48:

bunun hesabını sorcam sana dedi :D kork benden diye tehtit etti :D

Bence de doğru karar almışsın, sonuna kadar aramalısın hakkını uzun sürerse de sürsün yani zaman geçiyor nasılsa...

Zelişim doğum günün kutlu olsun sana bir süprizim vardı ama geç kaldı kusura bakma lütfen.. Dogum gününden önce elinde olmasını çok istemiştim ama yetiştiremedim :KK43:

Canım benim çok teşekkür ederim :KK74::KK74::KK74::KK36::KK36::KK36::KK36::KK36:

Back