- 25 Şubat 2011
- 1.470
- 2.180
- 208
- Konu Sahibi _bilgehan_
- #2.181
İnş katılırsın Serapcım seninle tanışmayıda çok istiyorum. zaten hepimize uygun bir plan mutlaka yaparız.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnş katılırsın Serapcım seninle tanışmayıda çok istiyorum. zaten hepimize uygun bir plan mutlaka yaparız.
İnşallah canım :) baharda mutlaka yaparız. Gül de iyileşmiş olur hem.İnş katılırsın Serapcım seninle tanışmayıda çok istiyorum. zaten hepimize uygun bir plan mutlaka yaparız.
Kızlar bu gece bir karar aldım. Dava açacağım ayağımı bu hale getirenlere karşı... Şule sağolsun bana yol gösterdi. Ben de iyi bir avukat buldum sanırım...İnşallah canım :) baharda mutlaka yaparız. Gül de iyileşmiş olur hem.
Aç tabi ki gül. Sorumlular cezasını çeksin. Daha beter olup parmağını kaybedebilirdin. Ben sana en başında söylemiştim hatırlarsan. İnsanlar işlerini iyi yapmak zorunda. İnsan hayatı bu sonuçta. Bira uzun sürebilir bu süreç ama. Malum bizim memlekette böyle davalar pek yavaş ilerler. Şule daha iyi bilir tabi. Gazan mübarek olsun :)Kızlar bu gece bir karar aldım. Dava açacağım ayağımı bu hale getirenlere karşı... Şule sağolsun bana yol gösterdi. Ben de iyi bir avukat buldum sanırım...
Kıvırcık Ali'nin oğlu Eren benim manevi kardeşimdir. Eşi de kızımın süt annesi oldu :) Eren'in avukatıyla görüşeceğiz. Adam aynı zamanda Münevver Karabulut davasının avukatı.. Umarım sağlığı ihmal edenler cezasını bulur.
Psikolojim, moralim, düzenim her şeyim bozuldu. Sınavlarıma bile giremedim.
Atlatacağım inşallah ve o zaman kim nerede buluşmak isterse oraya gelirim :)
Aç tabi ki gül. Sorumlular cezasını çeksin. Daha beter olup parmağını kaybedebilirdin. Ben sana en başında söylemiştim hatırlarsan. İnsanlar işlerini iyi yapmak zorunda. İnsan hayatı bu sonuçta. Bira uzun sürebilir bu süreç ama. Malum bizim memlekette böyle davalar pek yavaş ilerler. Şule daha iyi bilir tabi. Gazan mübarek olsun :)
Hadi hayirlisi olsun ya , adalet bulur yeriniUzun sürmesi sorun değil...
Biliyorum söyledin başta ben de açacağım demiştim ama sonra DR unhatasını kabul etmesibutalihsizlik sizinbaşınıza geldi. Hemşirenin benim ameliyathanenin hepimizin ihmali var siz nasıl acı çekiyorsanız ben de psikolojik olarak çok üzülüyorum falan demesiyle yumuşamıştım ben.
Ama olmuyor iyice sinirlerim bozuldu. Beni çok negatif etkiledi bu olay. Aynı şekilde öbür tırnağım da var ve korkudan onu yaptırabileceğimi sanmıyorum..
Fatoş'a gönderdim fotoğrafını, o da ben böyle beklemiyordum dedi. Ki o sadece tek yönünü gördü...
Bir an önce davayı açacağım.Eren'in hafta sonu Almanya'da konseri var, yarın oraya gidiyor. döner dönmez de avukatla görüşeceğiz... Umarım süreç yine de kısa olur.
doğru karar vermişsin canım hakkını aramalısınKızlar bu gece bir karar aldım. Dava açacağım ayağımı bu hale getirenlere karşı... Şule sağolsun bana yol gösterdi. Ben de iyi bir avukat buldum sanırım...
Kıvırcık Ali'nin oğlu Eren benim manevi kardeşimdir. Eşi de kızımın süt annesi oldu :) Eren'in avukatıyla görüşeceğiz. Adam aynı zamanda Münevver Karabulut davasının avukatı.. Umarım sağlığı ihmal edenler cezasını bulur.
saol canım, çocuk oyun salonu tarzı bir yer, bakım içinde alıyorlar çocukları sanırım, etkinlik filan işte. Ama haftasonları aile ile birlikte kahvaltı organizasyonu yapıyorlar sen kahvaltını yaparken çocuklar oyun alanında oynuyor sanırım başlarında birileride oluyordur... daha gitmedim ama hep aklımda
birkaç tane okudum kendimi sıkmaktan bi hal oldum gülemiyorum ortam kalabalıkGünaydın kızlar nasılsınız :) Dün KK da kendime bir eylence buldum okuyup okuyup gülüyorum ilk eşinize ne zaman rezil oldunuz diye bir bölüm karnım agrıyor çok gülünce bende 2 tane itirafta bulundum. Bence canı sıkkın olan herkes buraya ugramalı bir kaç anı okuduktan sonra sıkkınlıgınız filan kalmaz
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...n-rezil-oldunuz.403347/page-929#post-39265860
birkaç tane okudum kendimi sıkmaktan bi hal oldum gülemiyorum ortam kalabalık
yalnız olsam böyle gülücem
okudum kendi kaşınmış :)çok komik demi ayy benimkinide okudun mu kocamın rezilliğini
okudum kendi kaşınmış :)
ötekine daha çok güldüm he aşkım alırız sabah :))
kocasını korkutanlara çok güldümbiz ona hala gülüyoruz her otel gördügümüzde
kocasını korkutanlara çok güldüm
biri kpederini korkutmuş biri de saklandığı yerde uyuyakalmış ortalık karışmış
kocasını korkutanlara çok güldüm
biri kpederini korkutmuş biri de saklandığı yerde uyuyakalmış ortalık karışmış
tepkisi ne oldubende bu sabah eşim duştan çıakrken korkuttum ayagı kaydı adamın nerdeyse düşüyordu
tepkisi ne oldu
ben hamileyken eşim beni korkuturdu aslında bilerek yapmazdı ama sessizce mutfağa gelse ben korkardım
bazen de oğlum korkutur böö diye
kızarım ben pişman ederim korkuttuklarına
Kızlar bu gece bir karar aldım. Dava açacağım ayağımı bu hale getirenlere karşı... Şule sağolsun bana yol gösterdi. Ben de iyi bir avukat buldum sanırım...
Zelişim doğum günün kutlu olsun sana bir süprizim vardı ama geç kaldı kusura bakma lütfen.. Dogum gününden önce elinde olmasını çok istemiştim ama yetiştiremedim