• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kitap Kardeşlerinin Sohbet Alanı :)

Kızlar hangi kitapları okuyorusnuzzzzz :D
kitapseverim kitapseverim şubatta en az 3 kitap sana ceza vercem yoksa :D

Ayşe Kulin Veda okuyorum canım bugün başladım :)

ben uçurtma avcısındayım yarısından fazlasını okudum
ah bir fırsat bulabilsem elime alabilsem
şubatta 3 kitapmı o_O
şubat kısacık bir ay 4 günü de biiti zaten
şubat mart diyeli biz buna :KK5:

uçurtma avcısı harikaydı en kısa zamanda filmini de izlemek istiyorum...

Bende Moskof cariye hürrem okuyorum :) süper gidiyor ama fazla vakit ayıramıyorum misafirler geliyor akşamları

Ayşe kulin veda 4 kitaptan oluşuyor canım biliyorsun di mi? Ben migrostan cep boylarını alıp okumuştum hepsini. Güzel kitaplar. İyi okumalar :)

Ayşe kulin veda 4 kitaptan oluşuyor canım biliyorsun di mi? Ben migrostan cep boylarını alıp okumuştum hepsini. Güzel kitaplar. İyi okumalar :)

aslında arka sayfada gördüm ama seri olduğunu bilmiyordum, benimde kitabım cep boy ilk defa cep boy aldım geçenler a101 den hem de çok ucuza aldım. gayet iyi okunabiliyor yani. Teşekkür ederim diğerlerini de okurum o zaman mutlaka.

aile hayatını mı anlatıyordu o seride

yok canım benim elimdeki ilk kitabı yani VEDA Osmanlının son dönemleri ile Ankara Hükümeti zamanındaki siyasi olayları bir konakta yaşayan insanların göründen anlatıyor ama bu kişilerde siyasetin içinde tabi :)

aslında arka sayfada gördüm ama seri olduğunu bilmiyordum, benimde kitabım cep boy ilk defa cep boy aldım geçenler a101 den hem de çok ucuza aldım. gayet iyi okunabiliyor yani. Teşekkür ederim diğerlerini de okurum o zaman mutlaka.

ben cep boy okurum çok farketmiyor aslında bin muhteşem güneşi cep boy okumuştum bide ayşe kulin adı aylin okumuştum cep boy.

ben cep boy okurum çok farketmiyor aslında bin muhteşem güneşi cep boy okumuştum bide ayşe kulin adı aylin okumuştum cep boy.

bende ilk uçurtma avcısını cep boy okudum ama bundan sonra alırım bende yarı fiyatına oluyor hem de gerçi kütüphane de farklı oluyor ama olsun birikince onlarda kendi aralarında uyumlu olurlar :)

ben uçurtma avcısındayım yarısından fazlasını okudum
ah bir fırsat bulabilsem elime alabilsem
şubatta 3 kitapmı o_O
şubat kısacık bir ay 4 günü de biiti zaten
şubat mart diyeli biz buna :KK5:

olmazz sadece şubat :D

Evet canım. Son osmanlı döneminden başlıyor.

ilk kitap ney canım sırasıyla bir sayarmısın sana zahmet.

Ayşe Kulinin ailesi mi?

evet canım.

böğürtlen kışını okuyorum bende ama akşamdan akşama 3-5 sayfa sadece :KK22:

Back