- 20 Eylül 2007
- 9.880
- 3.782
- 448
- Konu Sahibi _bilgehan_
-
- #2.161
bende dayanamam giderim herhalde daha zaman var nasıl olsa haberleşiriz.bende kızla gideceğim için haftesonu olur birde yazarlara bağlı.kiatap almam diyorum ama yine dayanamam alırım ben.evdeki stokları bi eritsem
süper olur kahve ve kitaba hayatta hayır diyememhımm o zaman bende oğluşumla gelirim beraber bi kahve içeriz ne dersin
süper olur kahve ve kitaba hayatta hayır diyemem
ne güzel yaa, güya samsunda büyük şehir ama sadece adı büyük,hiçbir etkinlik yok sanat-kültür adına.keşke burda da kitap fuarı olsa,koşarak giderdim.sanat namına devlet tiyatroları ve devlet opera ve balesi var. onları da takip ediyorum zaten.
bu arada doğum günün kütlü olsun zelişciğim,yeni yaşın yeni mutluluklar getirsin sana...
uçurtma avcısını okudum bitti
üstüne bir de filmini izledim
artık unutmam ömür boyu :)
zeliş doğum günün kutlu olsun
neresi yeni keşfin
Ahh hayallerim yerle bir şu andabirde beklentin çok yüksek sen arkadaşlarınla sohbetteyken çocuklarda öyle pek sakin sakin oturmuyor yani ben pek rastlamadım öylesine varsa da nadirdir yani :))))))))))
Benimde bildiğim öyle bir yer var. Alt kat oyun evi. İçinde oyuncaktan tut top havuzuna kadar herşey var. Başlarında da oyun ablası var. Üst katıda cafe sen kahvemi içip yemeğini yerken çocuklar aşağıda oynuyor. Büyük ekran tv den aşağıyı izleyebiliyorsun. Sahibi de çok hoş bir kadın ahbap olduk. Bir gün gidelimsaol canım, çocuk oyun salonu tarzı bir yer, bakım içinde alıyorlar çocukları sanırım, etkinlik filan işte. Ama haftasonları aile ile birlikte kahvaltı organizasyonu yapıyorlar sen kahvaltını yaparken çocuklar oyun alanında oynuyor sanırım başlarında birileride oluyordur... daha gitmedim ama hep aklımda
Benimde bildiğim öyle bir yer var. Alt kat oyun evi. İçinde oyuncaktan tut top havuzuna kadar herşey var. Başlarında da oyun ablası var. Üst katıda cafe sen kahvemi içip yemeğini yerken çocuklar aşağıda oynuyor. Büyük ekran tv den aşağıyı izleyebiliyorsun. Sahibi de çok hoş bir kadın ahbap olduk. Bir gün gidelim
Haznedar meydana çok yakın. Senin dediğin yer nerede?nerde orası yakınsa önce oraya da gidebiliriz yani :)
Haznedar meydana çok yakın. Senin dediğin yer nerede?
Göktürk neresianladım, benim dediğim yerde göktürkte
Göktürk neresi
Benimde bildiğim öyle bir yer var. Alt kat oyun evi. İçinde oyuncaktan tut top havuzuna kadar herşey var. Başlarında da oyun ablası var. Üst katıda cafe sen kahvemi içip yemeğini yerken çocuklar aşağıda oynuyor. Büyük ekran tv den aşağıyı izleyebiliyorsun. Sahibi de çok hoş bir kadın ahbap olduk. Bir gün gidelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?