Kitap Kardeşlerinin Sohbet Alanı :)

bende dayanamam giderim herhalde daha zaman var nasıl olsa haberleşiriz.bende kızla gideceğim için haftesonu olur birde yazarlara bağlı.kiatap almam diyorum ama yine dayanamam alırım ben.evdeki stokları bi eritsem

hımm o zaman bende oğluşumla gelirim beraber bi kahve içeriz ne dersin

ne güzel yaa, güya samsunda büyük şehir ama sadece adı büyük,hiçbir etkinlik yok sanat-kültür adına.keşke burda da kitap fuarı olsa,koşarak giderdim.sanat namına devlet tiyatroları ve devlet opera ve balesi var. onları da takip ediyorum zaten.
bu arada doğum günün kütlü olsun
zelişciğim,yeni yaşın yeni mutluluklar getirsin sana...

teşekkür ederim canımmm

bende tiyatroyu çok severim Devlet opera ve balesinin programlarını takip ederim

Ben de çocuklarım büyüsün ben arkadaşımla kahve içip sohbet ederken onlar da pastasını yiyip meyve suyunu içerek yanımda otursun istiyorum z_e_l_i_s azra2004 bebelere bakıcak birini bulabilirsem size katılırım :)

al gel canım ya bakarız nolucak sanki hem biliyormusun ben çok güzel bir yer keşfettim ilk fırsatta gidicem sonrasında belki toplanıp gideriz, çocuklarla gidiyorsun sen keyfine bakıyorsun çocuklarda öyle :)))

birde beklentin çok yüksek sen arkadaşlarınla sohbetteyken çocuklarda öyle pek sakin sakin oturmuyor yani ben pek rastlamadım öylesine varsa da nadirdir yani :))))))))))

zeliş doğum günün kutlu olsun
neresi yeni keşfin

saol canım, çocuk oyun salonu tarzı bir yer, bakım içinde alıyorlar çocukları sanırım, etkinlik filan işte. Ama haftasonları aile ile birlikte kahvaltı organizasyonu yapıyorlar sen kahvaltını yaparken çocuklar oyun alanında oynuyor sanırım başlarında birileride oluyordur... daha gitmedim ama hep aklımda

Benimde bildiğim öyle bir yer var. Alt kat oyun evi. İçinde oyuncaktan tut top havuzuna kadar herşey var. Başlarında da oyun ablası var. Üst katıda cafe sen kahvemi içip yemeğini yerken çocuklar aşağıda oynuyor. Büyük ekran tv den aşağıyı izleyebiliyorsun. Sahibi de çok hoş bir kadın ahbap olduk. Bir gün gidelim

nerde orası yakınsa önce oraya da gidebiliriz yani :)

o da malesef samsun da yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…