Kitap Kardeşlerinin Sohbet Alanı :)

hay maşallah,ALLAH kolaylık versin. benim masa ferahladı şükür.rütine devam...

İlk çalıştığım şirkette kaliteci arkadaşın masası ve hatta odası en yoğun en dağınık yerdi sürekli bir evrak yığını hiç azalmaz kız her gün eve iş taşır her hafta sonu mesaiye gelirdi bende hep düşünürdüm nasıl kalkıyor bu kadar işin altından diye benim şükür sadece masan öyle çok fena ve kolay kolay açılmıyor üzeri :)))

Lacivert gömlek, leopar gömlek, mavi etek ve kırmızı trençtot alıyorum internetten sizce nasıl kızlar :)
ve 4 parça ürün 80 Tl çok uygun geldi yani :) tozlu giyimden alıyorum

Selam fıstıklar. Bugün çookkk işim var :) ev silinip süpürülecek. Ütü yapılacak hepinize ve bana kolay gelsin :)

Giremiyorum bu ara , vatsabim benim de yok ne konusuyosunuz ki
Canım sen bu hatunları bi görsen hepsi bir hamarat sürekli yemek tarifi paylaşıyorlar. ben 10 yılık evli değilim sanki .(senelerdir kurabiye bile yapmadım. Çok hazırcı oldum.)
Birde kuzucuklarımızı paylaşıyoruz biz anne olanlar.Ben İstanbul dışında olanlardan bolbol foto istiyorum.bıktım çünkü bu beton kentte yaşamaktan.öyle işte ...sen nasılsın herşey yolunda mı

Bir İstanbul buluşması var mı peki ufukta görünen :)

Benide unutmayın tamam mııııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…