• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kitap Kardeşlerinin Sohbet Alanı :)

Sevimdim canım bebeğin iyi olmasına kızlar sessiz bugün.yoğunluk var herhalde bende Fi yi bitirmek üzereyim.Bu ay çok az okuyabildim. İstanbul bu ara bahar gibi lodosla 20 dereceye kadar çıkacakmış. haftasonu için ne yapsak diye düşünüyorum.
Ben de cok sevindim , cok sukur... Burda da guzel havalar bugunlerde , ben de eskiya aski okuyorum daha

Sevimdim canım bebeğin iyi olmasına kızlar sessiz bugün.yoğunluk var herhalde bende Fi yi bitirmek üzereyim.Bu ay çok az okuyabildim. İstanbul bu ara bahar gibi lodosla 20 dereceye kadar çıkacakmış. haftasonu için ne yapsak diye düşünüyorum.

bENDE HAFTASONU BİRŞEYLER YAPMAK İSTİYORUM EŞİMLE AMA NE YAPCAZ BİLMİYORUM :(

Kızlarrr herkes bu ay kaç kitap okudu yazsın pazartesi hediyeyi kazanana göndercem :D

gerçekten mii ? :KK57::KK57: Hiç yakıştıramadım sanaa.. :KK20::KK20:
emin dğilim aslında
bin muhteşem güneşi okudum ama aralıktamı başladım ocaktamı hatırlamıyorum
uçurtma avcısının yarısındayım
1,5 diyelim biz
vaktim olmuyor gerçekten ne tv izlerim, ne örgü, ne gezmek
ilk fırsat bulduğumda kendim için yaptığım şey kitap okumaktır
ama vakit benim için çok değerli ve kısıtlı olan bişey :)
çocuğun olsun anlarsın ne demek istediğimi
ben doğumdan sonra 10 gün sürekli yattım anneciğim sağolsun hem bana hem çocuğuma baktı
o yattığım sürede 5-6 kitap okumuştum
ama çocuk büyüyüp seninle vakit geçirmek istediğinde kitap okumaya her zaman vakit ayıramayabiliyorsun
onun yemeği,banyosu,oyunları,okul faaliyetleri,uyutmasından sonra zaman kalırsa okuyorum

amma da yazdım ha :)

Kızlarrr herkes bu ay kaç kitap okudu yazsın pazartesi hediyeyi kazanana göndercem :D

tamam yazayım o zaman bende :)

1- Yalnız Kadınlar Sokağı
2- Açlık
3- Uçurtma Avcısı
4- Arkadaş
5- Yer altından Notlar
6- İtiraflarım
7- Beyaz Geceler
8-Mutluluk (bu akşam biter)

tamam yazayım o zaman bende :)

1- Yalnız Kadınlar Sokağı
2- Açlık
3- Uçurtma Avcısı
4- Arkadaş
5- Yer altından Notlar
6- İtiraflarım
7- Beyaz Geceler
8-Mutluluk (bu akşam biter)
Günaydın hatunlar, maşallah zelişciğim süpersin.bu ay hediye senin sanırım :KK9:
kuzum bugündü sanırım denetim
allah kolaylık versin sıkılmadan yorulmadan atlatırsın inşallah
yeni kitabını aldım haftaiçi bir gün gönderirim:KK19:
sağolasın canım,dnetimi sorunsuz atlattık çok şükür. ben de yağmurdan sonrayı bitirdim dün gece,bugün böğürtlen kışına başlayacağım :KK66:

Naber kizlar takip edemedim bygunlerde , arkadasimin bebegi iyi simdi cok sukur...
Siz napiyosubuz
çok sevindim yekdacığım, daha da iyi olur inşallah. sen nasılsın?

bu arada ben sadece bu ay 1 kitap okuyabildim,ikinci kitaba yeni başlayacağım

Bu ay okuduğum kitaplar :

1: handan
2: kocan kadar konuş
2: yağmur sonrası
4: gündüzsefası :D

Lodos fena uçuruyor. Uçmadan neler yapabiliriz düşünmek lazım. Köpüşle beraber çıkacaksanız tekne kullanmayın bu havada canım. Dev dalgalar varmış boğazda. İçiniz dışınıza çıkar valla.

Günaydın hatunlar, maşallah zelişciğim süpersin.bu ay hediye senin sanırım :KK9:

sağolasın canım,dnetimi sorunsuz atlattık çok şükür. ben de yağmurdan sonrayı bitirdim dün gece,bugün böğürtlen kışına başlayacağım :KK66:

çok sevindim yekdacığım, daha da iyi olur inşallah. sen nasılsın?
Kiz yekta yekta ayolll bi tutturamadin ismimi :110:

Günaydın hatunlar, nasılsınız? yektaaaa,yektaaa,yektaaaa.... ezber çalışmam lazım benim yaa

Günaydın kızlar nasılsınız :) Ben Zelişin hediyesi Moskof cariye Hürrem kitabına başlıyorum toplam 825 sayfa :D

Back