- 27 Haziran 2011
- 7.011
- 19.528
- 298
- Konu Sahibi _bilgehan_
-
- #2.041
Günaydın kızlar. Kocan kadar konuşu bu ay okudum. Eğlenceli bir kitap. Okurken gülüyordun o kadar. İnsans bir şey katmıyor. Çerezlik yani :)
Evet çok seviyorum okumayı. Dinleniyorum okurken.maşallah sende bayagı kitap okuyorsun iki çocukla tebrik ediyorum.
Yok canım yalnızım. Bu sene rahatım ama oğlum kreşe başladı ya. En büyük yardımcım eşim. Emzirmek dışında aklınıza ne geliyorsa yapar. Allah razı olsun ondan elim ayağım benim. İlk zamanlar çok zordu o zaman annem yardım etti şimdi oyun çağına geldiler artık daha iyiyiz :)serap çocuklara bakım için yardımcı kimse varmı yanında
birbirleriyle oynuyorlar tabi ne güzel :)Yok canım yalnızım. Bu sene rahatım ama oğlum kreşe başladı ya. En büyük yardımcım eşim. Emzirmek dışında aklınıza ne geliyorsa yapar. Allah razı olsun ondan elim ayağım benim. İlk zamanlar çok zordu o zaman annem yardım etti şimdi oyun çağına geldiler artık daha iyiyiz :)
İşte kavga dövüş oyun iç içe :)birbirleriyle oynuyorlar tabi ne güzel :)
olsun en azından sana fazla iş düşmez kendi aralarında hallederlerİşte kavga dövüş oyun iç içe :)
çalıştınmı haftasonu :)maşallah sende bayagı kitap okuyorsun iki çocukla tebrik ediyorum.
Ya bir de yorulmak bilmiyorlar. Geçen akşam eşim tam 4 saat oynadı oğlumla. İsyan etti artık sonunda :) onca saat sonra hala oyun istiyor. Ne bitmek bilmez enerjisi var çocukların yahu.olsun en azından sana fazla iş düşmez kendi aralarında hallederler
dün benimki babasıyla bir saate yakın savaşçılık oynadı eşim yorulunca ben devraldım ama 10 dk dayanabildim :)
çalıştınmı haftasonu :)
ilerleme varmı
yazın çocuklar parkta topla bisikletle enerjilerini atıyor ama kışın evde zaptetmek zor gerçektenYa bir de yorulmak bilmiyorlar. Geçen akşam eşim tam 4 saat oynadı oğlumla. İsyan etti artık sonunda :) onca saat sonra hala oyun istiyor. Ne bitmek bilmez enerjisi var çocukların yahu.
nasılsın bacım ?günaydın
Günaydın sevgili kitap arkadaşlarım watsapta çok mu kaynatıyorsunuz burasını neden boşladınız bakim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?