Kitap Kardeşlerinin Sohbet Alanı :)

şuleciğim tozlunun merkezi samsunda,çok iyi biliyorum ürünlerini ve pek kaliteli de değiller açıkçası. internetten alışveriş yapacaksan içeriği yazan ürünleri al.pamuk oranı çok az ürünlerinde ve çok terleme,koku yapıyor.yine de sen bilirsin...
kitapkardeşciğim,ben gecen haftaya göre daha iyiyim.sadece sabah-akşam midem bulanıyor.annemler 40 gündür şehir dışındalar,haftasonu söyledim.benim kardeşimin eşi de 5 aylık hamile . anneme; kendine çok iyi bakman lazım,senin çoookkk işin var.hem babaanne oluyorsun hem de anneanne olacaksın dedim. der demez sevinç çığlıklarını bastı zaten çok sevindiler.eşimin ailesi de bir aradayken söyledim.k.validem bana bir şal almış.bende ultrasonu önüne koydum,teşekkür ederiz babaannesi dedim.kadın şok oldu tabii,sonra da sevinçden ağlamaya başladı.benim eşim tek erkek.bizce bir önemi yok ama onlar için erkekten torun görmek çok önemliymiş.işde böylee...

aman marka olmadığını biliyorum canım bakalım kullanalım uygun diye aldım ben :)

Ayrıca ailelerin öğrenmesi ne güzel olmuş nasıl mutlu olmuşlar ya Allah herkese yaşatsın bu duyguları

aman marka olmadığını biliyorum canım bakalım kullanalım uygun diye aldım ben :)

Ayrıca ailelerin öğrenmesi ne güzel olmuş nasıl mutlu olmuşlar ya Allah herkese yaşatsın bu duyguları

amin canım,tam istediğim gibi oldu ,sürpriiizzz :)

ne güzel olmuş :)
tek erkek bir de erkek torun olursa hürrem sultan olursun desene :)

Bir İstanbul buluşması var mı peki ufukta görünen :)

Benide unutmayın tamam mııııı

Unuturmuyuz aşkolsun geçen muhabbeti açıldı yaza doğru olsun dediler.benim için farketmez aslında benim kız büyüdüğü için rahatım. Gülün bebeği daha küçük ve Serap ınkilerde öyle birde Gül daha evden çıkamıyor.malum ayağındaki sorun ciddi henüz geçmedi.Allah onada şifa versin.
Daha bikaç ay öyle bir plan yok anlayacağın.

Yaza kalmayız ya baharda buluşuruz inşallah :) ayşegül çok güzel söylemişsin ailelere :)

sağol serapcığım. yahu kendi kendime nazar değdirdim.iyiyim dedikden hemen sonra midem bulanmaya başladı bir saattir lavobadayım. neyse topiğin konusuna gelirsek böğürtlen kışı ağır gidiyor ama güzele benziyor

yeni kitabını aldım haftaya göndersem olur dimi kuzum

Iyiyim Mugem cok sukur , telefon almak icin daha da cok sabirsizlandim ya ben de gormek istiyorum hepinizj

Ne guzel surpriz olmus gercekten , ben de okurken burda sevindim kendi kendime

Yaza kalmayız ya baharda buluşuruz inşallah :) ayşegül çok güzel söylemişsin ailelere :)

Dün akşam bu sitede tanıştığım iki arkadaşımla buluştum biri ankaradan gelmişti çok keyifliydi inşallah sizlerle de buluşmak kısmet olur. Bu arada benim oğlanda büyük teyzeleri 8 yaşına girecek 2 hafta sonra

günaydın bu arada herkeslereeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…