• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kitap Kardeşlerinin Sohbet Alanı :)

Selam kitap dostlarım, iş yoğunluğum hala devam ediyor, okumaya çalışıyorum ama. şuan elimde

Papatya falı hep ayrılık diyor
Benim üniversitelerim

var, ikincisi yani Maksim Gorki daha öncede okumuştum uzun zaman önceydi o zamanda çok sıkmıştı beni pek hatırlayamadığım için yeniden okuyorum ama hala çok sıkılarak okuyorum o kadar kopuk ki ve o kadar çok kişi var ki kim kimdi sürekli pür dikkat okumak gerekiyor. Sayfa sayısı az ama oturunca başına en fazla 10-15 sayfa okunyor.

serap çocuklara bakım için yardımcı kimse varmı yanında
Yok canım yalnızım. Bu sene rahatım ama oğlum kreşe başladı ya. En büyük yardımcım eşim. Emzirmek dışında aklınıza ne geliyorsa yapar. Allah razı olsun ondan elim ayağım benim. İlk zamanlar çok zordu o zaman annem yardım etti şimdi oyun çağına geldiler artık daha iyiyiz :)

Yok canım yalnızım. Bu sene rahatım ama oğlum kreşe başladı ya. En büyük yardımcım eşim. Emzirmek dışında aklınıza ne geliyorsa yapar. Allah razı olsun ondan elim ayağım benim. İlk zamanlar çok zordu o zaman annem yardım etti şimdi oyun çağına geldiler artık daha iyiyiz :)
birbirleriyle oynuyorlar tabi ne güzel :)

olsun en azından sana fazla iş düşmez kendi aralarında hallederler
dün benimki babasıyla bir saate yakın savaşçılık oynadı eşim yorulunca ben devraldım ama 10 dk dayanabildim :)
Ya bir de yorulmak bilmiyorlar. Geçen akşam eşim tam 4 saat oynadı oğlumla. İsyan etti artık sonunda :) onca saat sonra hala oyun istiyor. Ne bitmek bilmez enerjisi var çocukların yahu.

Moskof cariye hürrem 25. sayfadayım ilk başları pek akıcı gitmedi birazda karışık geldi yavaş okuyorum ama bakalım geri kalan 800 sayfa nasıl ilerler bilmiyorum.

Ya bir de yorulmak bilmiyorlar. Geçen akşam eşim tam 4 saat oynadı oğlumla. İsyan etti artık sonunda :) onca saat sonra hala oyun istiyor. Ne bitmek bilmez enerjisi var çocukların yahu.
yazın çocuklar parkta topla bisikletle enerjilerini atıyor ama kışın evde zaptetmek zor gerçekten

Günaydın sevgili kitap arkadaşlarım watsapta çok mu kaynatıyorsunuz burasını neden boşladınız bakim :)

Back