• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kitap Kardeşlerinin Sohbet Alanı :)

güzel meslegin var... cocuklugumda istedigim meslekti.
kıymetini bil kııı.
valla yap hiç durma bi dalda.
benide kıskanma kıııı. yıldardır calışıyorum. kıskanılıcak bi albenisi yok kuzum:KK60:

Bilmiyorum ki ya. Tamam meslek güzelde tak başına olmadıktan sonra pek bir iyiliği dokunmuyor çalışıyorum ama bir memur maaşı alıyorum . Kurum avukatı olup gerçekten memur olurum en azından yaptıgım iş belli olur. Burda sanki sekretermişim gibi hissediyorum kendimi :(

Bilmiyorum ki ya. Tamam meslek güzelde tak başına olmadıktan sonra pek bir iyiliği dokunmuyor çalışıyorum ama bir memur maaşı alıyorum . Kurum avukatı olup gerçekten memur olurum en azından yaptıgım iş belli olur. Burda sanki sekretermişim gibi hissediyorum kendimi :KK43:
Evet kurum avukatlıgı için sınavlara gircem
çok iyi yaparsın canım.
önü acık meslek. kendi büronu acma şansında var.
ama kurum daha mantıklı. hakkında hayırlısı canım.

çok iyi yaparsın canım.
önü acık meslek. kendi büronu acma şansında var.
ama kurum daha mantıklı. hakkında hayırlısı canım.

Kendi büromu açmam şimdilik imkansız çünkü rahat 100bin lazım bizim öncelikle ev almamız lazım eger büro açarsak alamayız :(

Şuan için dimedim kııı
İlerde... ama kurumda olursan buna gerek kalmaz inşallah.
Hani kafana esip kendi işimi yapıcam diyebilicegin bi meslektesin.

Hayırlısı olsun bakalım 30 yaşında büro açmayı düşünüyorum zaten :D
Kuzu ayrıca 8 mart dünya kadınlar günü çekilişine bir göz at bakalım ;)

Naber kizlar takip edemedim bygunlerde , arkadasimin bebegi iyi simdi cok sukur...
Siz napiyosubuz
Sevimdim canım bebeğin iyi olmasına kızlar sessiz bugün.yoğunluk var herhalde bende Fi yi bitirmek üzereyim.Bu ay çok az okuyabildim. İstanbul bu ara bahar gibi lodosla 20 dereceye kadar çıkacakmış. haftasonu için ne yapsak diye düşünüyorum.

Back