- 4 Kasım 2014
- 788
- 460
- 108
- 33
- Konu Sahibi _bilgehan_
-
- #2.021
Ben de cok sevindim , cok sukur... Burda da guzel havalar bugunlerde , ben de eskiya aski okuyorum dahaSevimdim canım bebeğin iyi olmasına kızlar sessiz bugün.yoğunluk var herhalde bende Fi yi bitirmek üzereyim.Bu ay çok az okuyabildim. İstanbul bu ara bahar gibi lodosla 20 dereceye kadar çıkacakmış. haftasonu için ne yapsak diye düşünüyorum.
Sevimdim canım bebeğin iyi olmasına kızlar sessiz bugün.yoğunluk var herhalde bende Fi yi bitirmek üzereyim.Bu ay çok az okuyabildim. İstanbul bu ara bahar gibi lodosla 20 dereceye kadar çıkacakmış. haftasonu için ne yapsak diye düşünüyorum.
cevap veriyorumKızlarrr herkes bu ay kaç kitap okudu yazsın pazartesi hediyeyi kazanana göndercem
cevap veriyorum
yarım kitap
emin dğilim aslındagerçekten mii ?Hiç yakıştıramadım sanaa..
Kızlarrr herkes bu ay kaç kitap okudu yazsın pazartesi hediyeyi kazanana göndercem
Günaydın hatunlar, maşallah zelişciğim süpersin.bu ay hediye senin sanırımtamam yazayım o zaman bende :)
1- Yalnız Kadınlar Sokağı
2- Açlık
3- Uçurtma Avcısı
4- Arkadaş
5- Yer altından Notlar
6- İtiraflarım
7- Beyaz Geceler
8-Mutluluk (bu akşam biter)
sağolasın canım,dnetimi sorunsuz atlattık çok şükür. ben de yağmurdan sonrayı bitirdim dün gece,bugün böğürtlen kışına başlayacağımkuzum bugündü sanırım denetim
allah kolaylık versin sıkılmadan yorulmadan atlatırsın inşallah
yeni kitabını aldım haftaiçi bir gün gönderirim
çok sevindim yekdacığım, daha da iyi olur inşallah. sen nasılsın?Naber kizlar takip edemedim bygunlerde , arkadasimin bebegi iyi simdi cok sukur...
Siz napiyosubuz
Lodos fena uçuruyor. Uçmadan neler yapabiliriz düşünmek lazım. Köpüşle beraber çıkacaksanız tekne kullanmayın bu havada canım. Dev dalgalar varmış boğazda. İçiniz dışınıza çıkar valla.Sevimdim canım bebeğin iyi olmasına kızlar sessiz bugün.yoğunluk var herhalde bende Fi yi bitirmek üzereyim.Bu ay çok az okuyabildim. İstanbul bu ara bahar gibi lodosla 20 dereceye kadar çıkacakmış. haftasonu için ne yapsak diye düşünüyorum.
Bu ay okuduğum kitaplar :
1: handan
2: kocan kadar konuş
2: yağmur sonrası
4: gündüzsefası
Kiz yekta yekta ayolll bi tutturamadin ismimiGünaydın hatunlar, maşallah zelişciğim süpersin.bu ay hediye senin sanırım
sağolasın canım,dnetimi sorunsuz atlattık çok şükür. ben de yağmurdan sonrayı bitirdim dün gece,bugün böğürtlen kışına başlayacağım
çok sevindim yekdacığım, daha da iyi olur inşallah. sen nasılsın?
Kocan kadar konus cok komik ya ben de okudum gddenlerceBu ay okuduğum kitaplar :
1: handan
2: kocan kadar konuş
2: yağmur sonrası
4: gündüzsefası
eğlenceli bir kitap,ben okumuştum canım. istek listene ekleyeyim istersengünaydın
kocan kadar konuşu merak ediyorum
nasıl bir kitap
günaydın
kocan kadar konuşu merak ediyorum
nasıl bir kitap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?