- 16 Eylül 2006
- 24.056
- 18.169
- 823
- 37
- Konu Sahibi _bilgehan_
-
- #2.001
ne yapıcan anlamadım ben. takip edemedigim içinAynen öyle canım. Onun için ders çalışmaya dönüş yapıyorumAyy uzun zaman oldu ders çalışmayalı bocalıcam sanırım
güzel meslegin var... cocuklugumda istedigim meslekti.
kıymetini bil kııı.
valla yap hiç durma bi dalda.
benide kıskanma kıııı. yıldardır calışıyorum. kıskanılıcak bi albenisi yok kuzum
ne yapıcan anlamadım ben. takip edemedigim için
sınav falanmı? gircen?
kitap okumaya bir süre veda etmen lazım :)Aynen öyle canım. Onun için ders çalışmaya dönüş yapıyorumAyy uzun zaman oldu ders çalışmayalı bocalıcam sanırım
Bilmiyorum ki ya. Tamam meslek güzelde tak başına olmadıktan sonra pek bir iyiliği dokunmuyor çalışıyorum ama bir memur maaşı alıyorum . Kurum avukatı olup gerçekten memur olurum en azından yaptıgım iş belli olur. Burda sanki sekretermişim gibi hissediyorum kendimi
çok iyi yaparsın canım.Evet kurum avukatlıgı için sınavlara gircem
kitap okumaya bir süre veda etmen lazım :)
çok iyi yaparsın canım.
önü acık meslek. kendi büronu acma şansında var.
ama kurum daha mantıklı. hakkında hayırlısı canım.
Şuan için dimedim kıııKendi büromu açmam şimdilik imkansız çünkü rahat 100bin lazım bizim öncelikle ev almamız lazım eger büro açarsak alamayız
Şuan için dimedim kııı
İlerde... ama kurumda olursan buna gerek kalmaz inşallah.
Hani kafana esip kendi işimi yapıcam diyebilicegin bi meslektesin.
cok iyi yaparsın canım.Hayırlısı olsun bakalım 30 yaşında büro açmayı düşünüyorum zaten
Kuzu ayrıca 8 mart dünya kadınlar günü çekilişine bir göz at bakalım
Teşekkür ederim canım kardeşimDua edin hayırlısı olsun hakkımda.. Sende üzülme böyle kısmetmiş seneye inşallah
Evet kurum avukatlıgı için sınavlara gircem
ALLAH zihin açıklığı versin canım
kuzum bugündü sanırım denetimALLAH zihin açıklığı versin canım
Sevimdim canım bebeğin iyi olmasına kızlar sessiz bugün.yoğunluk var herhalde bende Fi yi bitirmek üzereyim.Bu ay çok az okuyabildim. İstanbul bu ara bahar gibi lodosla 20 dereceye kadar çıkacakmış. haftasonu için ne yapsak diye düşünüyorum.Naber kizlar takip edemedim bygunlerde , arkadasimin bebegi iyi simdi cok sukur...
Siz napiyosubuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?