- 2 Nisan 2013
- 4.796
- 5.398
- 248
- 32
- Konu Sahibi _bilgehan_
-
- #1.981
Günaydın nasılsın? ben acayip yoğunum bugün.yarın denetim var,son kontrollerimi yapacağım.hatasız atlatırım inşallahgünaydınnn
Günaydın nasılsın? ben acayip yoğunum bugün.yarın denetim var,son kontrollerimi yapacağım.hatasız atlatırım inşallah
çok sevindim senin adına,geçen sene minör hatam bile yoktu,bu senede olacağını zannetmiyorum da stresi yetiyor işdeGünaydın, bizimde ygg bitti çok şükür iyide geçti benim açımdan, umarım sende atlatırsın sorunsuz denetimini
Günaydın kardeşim sen nasılsın bakalım nasıl gidiyor?Günaydın kızlar nasılsınız : )
çok sevindim senin adına,geçen sene minör hatam bile yoktu,bu senede olacağını zannetmiyorum da stresi yetiyor işde
Günaydın kardeşim sen nasılsın bakalım nasıl gidiyor?
İyim canım bende bu aralar iş değişikliği yapmak istiyorum yeni kararlar aldım kurum avulatlıgı için sınavlara gircem ders çalışmam lazım artık
Ayrıca 8 Mart Dünya Kadınlar Günü çekilişimizi gördün mü katılmak istermisin
Günaydın kardeşim sen nasılsın bakalım nasıl gidiyor?
Benimde pek uygunsuzluk olmaz denetim raporlarımda genelde pozitif notlar yazar... Senin de hatan yokmuş birde zaten önemli olan uygulama eğer sistem iyi işliyorsa varsın uygunsuzluk olsun canım bu önünüzü açar ben böyle düşünüyorum açıkçası
sanada hayırlı sabahlar kraliçe.
doğru düşünüyorsun.zaten seneye işletmemiz yer ve işlev fazlalığına gideceği için sistem baştan aşağı değişecek...
ben de yorgunum canım geç yattım uykum varGünaydın nasılsın? ben acayip yoğunum bugün.yarın denetim var,son kontrollerimi yapacağım.hatasız atlatırım inşallah
Aaa sevindim senin adına daha çok gençsin, iş anlamında önünde açık hazır çoluk çocuk yokken çalışmak zok da zor olmayacaktır. Umarım yolun açık olur canım benim. Bende geçen haftalardaki yoğunluklarda sınav ve başvuru tarihlerini kaçırmışım çok üzüldüm açıkçası ama her işte bir hayır vardır. Çekilişden haberim yokdu bakarım cnaım bende.
hayırlısı olsun kuzumTeşekkür ederim canım kardeşimDua edin hayırlısı olsun hakkımda.. Sende üzülme böyle kısmetmiş seneye inşallah
hayırlısı olsun kuzum
bebeğin olmadan ne yapsan kardır
güzel meslegin var... cocuklugumda istedigim meslekti.He..Seni kıskandım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?