Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım benimde vizelerim başlıycak dediğim gibi eğer istiyosan listeye ekleyim seni mazereti olana ayrıcalıklar yaparız yerimseniben
Arkadaşlar ben izninizle görevi üstleniyorum.Ben varım diyenler bana özelden mesaj atsınlar ben bir hafta içinde liste oluşturup etkinliği başlatayım
Valla süper olur canım ama dediğim gibi sonradan bi aksilik çıkarırsam üzülürüm...
Tamam canım sen ne zaman katılmak istersen bana özelden bildirirsin ben özelden mesaj atanları ekliyorum listeye şimdiden ilgilenen herkese çok teşekkürler inşallah hep beraber el ele tekrar canlandırıcaz burayı kaydirigubbakcemile5
Bende katılmak istiyorum , özelden konuyu arkadaşı açan arkadaşıma msj attım b_u_y_c_u sanamı msj atmm gerekiyordu ?
Bende katılmak istiyorum , özelden konuyu arkadaşı açan arkadaşıma msj attım b_u_y_c_u sanamı msj atmm gerekiyordu ?
ben de düşünebilirim yalnız birkaç soru
1. seçilen kitabı daha önce okumuşsak ne olacak?
2. bir kitap için 1 ay çok uzun bir süre değil mi?
3. kitap seçimi neye göre yapılıyor. öneren kişi daha önce okuyup beğendiği bir kitabımı tavsiye ediyor yoksa araştırdığı bir kitabı seçiyor da herkes için sürpriz mi oluyor?
4. kitabın türü belirleniyor mu, sadece roman mı başka türde kitaplar da olabilir mi?
şimdilik bu kadar:))
bir de öneri de bulunayım
her ay birinin kitap tavsiyesini beklemek yerine başlamadan önce kitap listesi oluşturulup ona göre de okunabilir.
yani hepimizin okumak isteyip de okuyamadığı kitaplar vardır.
ortak karar verilerek 10 kişi okuyacaksa 10 kitap belirlenip aynı sırayla okunabilir.
tabii dediğim gibi ayda sadece 1 kitap çok az bence.