How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Kitap Gününü Yeniden Başlatiyorum. Katilacak Olanlar 5 Eylüle Kadar Isminizi Yazin

Kızlar ben de çok isterim katılmayı ama 1 hafta sonra vizelerim başlıyor...
Sırayı bozmaktan yada size ayak uyduramamaktan korkuyorum...

canım benimde vizelerim başlıycak dediğim gibi eğer istiyosan listeye ekleyim seni mazereti olana ayrıcalıklar yaparız yerimseniben

canım benimde vizelerim başlıycak dediğim gibi eğer istiyosan listeye ekleyim seni mazereti olana ayrıcalıklar yaparız yerimseniben

Valla süper olur canım ama dediğim gibi sonradan bi aksilik çıkarırsam üzülürüm...

Arkadaşlar ben izninizle görevi üstleniyorum.Ben varım diyenler bana özelden mesaj atsınlar ben bir hafta içinde liste oluşturup etkinliği başlatayım :kahve:

Ben ismimi özelden yazdım. Allah'ın izniyle doğuma kadar burdayım :CüvCüv:

Valla süper olur canım ama dediğim gibi sonradan bi aksilik çıkarırsam üzülürüm...

Tamam canım sen ne zaman katılmak istersen bana özelden bildirirsin ben özelden mesaj atanları ekliyorum listeye şimdiden ilgilenen herkese çok teşekkürler inşallah hep beraber el ele tekrar canlandırıcaz burayı kaydirigubbakcemile5

Tamam canım sen ne zaman katılmak istersen bana özelden bildirirsin ben özelden mesaj atanları ekliyorum listeye şimdiden ilgilenen herkese çok teşekkürler inşallah hep beraber el ele tekrar canlandırıcaz burayı kaydirigubbakcemile5

Ben de öyle diyecektim uygun olduğumda ben yazdırırım adımı listeye bu aralar yoğunum biraz. Aksatmak istemiyorum katılıpta...

şimdilik listemiz şöyle :

b_u_y_c_u
burcu_brc
ZeyL

daha da artar sayımız inşallah kaydirigubbakcemile4

bende seve seve katılırım yalnız etkinlik hakkında biraz bilgi verebilir misiniz ?

Listedeki isim sırasına göre her ay sırası gelen arkadaş alıp okuyacağımız kitap ismini söylüyor bizde bir ay süre içerisinde o kitabı bitirip yorumlarımızı yapıyoruz beğenip beğenmediğimiz yönleri falan tartışıyoruz aramızda böyle devam ediyor kitap okuma işi ancak şöyle yapsak daha güzel olur derseniz fikirlerinizi yazın beraberce karar verelim kesin katılmak isteyenler özellikle bana özelden mutlaka mesaj atsınlar çünkü burdan karıştırabilirim :kedi:

Bende katılmak istiyorum , özelden konuyu arkadaşı açan arkadaşıma msj attım b_u_y_c_u sanamı msj atmm gerekiyordu ?

Listedeki isim sırasına göre her ay sırası gelen arkadaş alıp okuyacağımız kitap ismini söylüyor bizde bir ay süre içerisinde o kitabı bitirip yorumlarımızı yapıyoruz beğenip beğenmediğimiz yönleri falan tartışıyoruz aramızda böyle devam ediyor kitap okuma işi ancak şöyle yapsak daha güzel olur derseniz fikirlerinizi yazın beraberce karar verelim kesin katılmak isteyenler özellikle bana özelden mutlaka mesaj atsınlar çünkü burdan karıştırabilirim :kedi:

ben de düşünebilirim yalnız birkaç soru
1. seçilen kitabı daha önce okumuşsak ne olacak?
2. bir kitap için 1 ay çok uzun bir süre değil mi?
3. kitap seçimi neye göre yapılıyor. öneren kişi daha önce okuyup beğendiği bir kitabımı tavsiye ediyor yoksa araştırdığı bir kitabı seçiyor da herkes için sürpriz mi oluyor?
4. kitabın türü belirleniyor mu, sadece roman mı başka türde kitaplar da olabilir mi?
şimdilik bu kadar:))

bir de öneri de bulunayım
her ay birinin kitap tavsiyesini beklemek yerine başlamadan önce kitap listesi oluşturulup ona göre de okunabilir.
yani hepimizin okumak isteyip de okuyamadığı kitaplar vardır.
ortak karar verilerek 10 kişi okuyacaksa 10 kitap belirlenip aynı sırayla okunabilir.
tabii dediğim gibi ayda sadece 1 kitap çok az bence.

ben de düşünebilirim yalnız birkaç soru
1. seçilen kitabı daha önce okumuşsak ne olacak?
2. bir kitap için 1 ay çok uzun bir süre değil mi?
3. kitap seçimi neye göre yapılıyor. öneren kişi daha önce okuyup beğendiği bir kitabımı tavsiye ediyor yoksa araştırdığı bir kitabı seçiyor da herkes için sürpriz mi oluyor?
4. kitabın türü belirleniyor mu, sadece roman mı başka türde kitaplar da olabilir mi?
şimdilik bu kadar:))

cevap vermeye çalışıyım sorularına yerimseniben
1-herkesin okumadığı ortak bir kitap bulmak çok zor olur çünkü katılmak isteyen arttıkça bu daha da zorlaşacak hayliyle burda amaç beraberce bir kitabı okuyup yorumlamak kitabı önceden okuyan üyenin avantajı ilk yorumu yapabilmek olacak yerimseniben
2-bu konuda haklısın ama süre neden uzun çünkü aramızda sınavı olanlar,yurt dışında olup kitaba geç ulaşabilecekler var yani biz kitabı birinci haftada bitirdiysek diğer üye belkide imkanlardan dolayı son hafta bitiricek bunada çözüm olarak üyeyi biz dur başka kitap okuyamazsın diye kısıtlamıyoruz o kendi istediği kitabı okuyabilir hihoyyyt
3-kitabı öneren kişinin mutlaka kitabı ''önceden'' okumuş olması lazımki bize romanmı biyografimi öykümü denememi ya da drammı komedimi siyasimi küçük tiyolar verip bizi bilgilendirmesi lazım zaten bu durumda o üye o ayki kitabı okuyamayacağından (tabi ikinci kez okumak isterse o ayrı :) artık başka kitaplar okur :kahve:
4-kitabın türüde o ayki seçen kişiye bağlı kalsın bence bu sayede hem farklı zevklerden kitaplar okuruz hemde bakış açılarımız çeşitlenir yerimseniben

bir de öneri de bulunayım
her ay birinin kitap tavsiyesini beklemek yerine başlamadan önce kitap listesi oluşturulup ona göre de okunabilir.
yani hepimizin okumak isteyip de okuyamadığı kitaplar vardır.
ortak karar verilerek 10 kişi okuyacaksa 10 kitap belirlenip aynı sırayla okunabilir.
tabii dediğim gibi ayda sadece 1 kitap çok az bence.

olabilir evet ya da şöyle de yapılabilir o ayki üye bize 5 tane kitap ismi söyler biz aramızda oylama yaparız kazanan kitap okunur erken bitiren üyelerde diğer alternatifleri okur CADIARZU şimdilik birşey değiştirmeyelimde liste oluşturmak için bir hafta ayırdık listemiz oluşsun sonra listedekilerle ortak bir şey belirleriz ona göre okumaya başlarız bu arada önerilerin ve soruların için çok teşekkürler senide aramızda görmek isteriz olumunekankayizsmile

Back