How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Kitap Gününü Yeniden Başlatiyorum. Katilacak Olanlar 5 Eylüle Kadar Isminizi Yazin

Arkadaşlar, aslında başlıktan da herşey belli oluyor ama yine buraya da yazayım: Kitap gününe ciddi olarak,geçen yılki gibi "ben de varım" deyip yok olmayacak,beni peşinden koşturmayacak kişiler 5 Eylüle kadar isimlerini yazsınlar. Kalabalık olmak önemli değil. İki kişi olsak da bunu yürütebiliriz. O yüzden bu işi ciddiye alanlar gelsin sadece. Listeyi 6 Eylülde hazırlayacağım.
Sevgiler...

fikir çok güzel ama sanıyorum bitti bende katılmak isterdim size kitap okumayı severim

kitap okumayı çok severim ama aranızdaki tartışmayı görünce üzüldüm.
Bu gruba katılmak isterdim doğrusu.

bence harika bir fikir gerçekten takip eden okuyup bitirdikten sonra paylaşımda bulunan insanlar ki bu sayı 3-4 bile olsa yeterli yeniden başlatılsın. pekala başlatılsında demiyorum fikir sahibinin ve konu sahibinin müsadesiyle 1 eylülde başlamasını öneriyorum ilk okunacak kitabı bende önerebilirim.

bende katılabilirim grubunuza
okuduğum kitap bitti, aslında planladığım bir kitap vardı
ama bekleyebilirim

sizinle başlamak keyifli olabilir.

bendeeeee katılmak istiyorum yalnız biraz bilgi verebilir misiniz?
sadece kitap adı mı öneriyoruz?
belirli bir tür falan olucak mı?
sistem nasıl işleyecek?

Bende kitap listenize üye olmak istiyorum.,Ne yapmam gerek?
Görünürde liste ve okuyanların adı yok,bir sorun var galiba. Bakar mısınız..

herkese merhaba, ben daha biraz önce üye oldum özellikle bu kitap günü bölümünü görünce üye olmaya karar verdim. kitap okumayı çok seviyorum ve sizlere tavsiye edeceğim birçok kitap var. bende bu etkinliğe katılmak istiyorum. sadece buraya yazmam yeterlimi acaba... daha tam inceleyemedim çünkü siteyi

Arkadaşlar, aslında başlıktan da herşey belli oluyor ama yine buraya da yazayım: Kitap gününe ciddi olarak,geçen yılki gibi "ben de varım" deyip yok olmayacak,beni peşinden koşturmayacak kişiler 5 Eylüle kadar isimlerini yazsınlar. Kalabalık olmak önemli değil. İki kişi olsak da bunu yürütebiliriz. O yüzden bu işi ciddiye alanlar gelsin sadece. Listeyi 6 Eylülde hazırlayacağım.
Sevgiler...

acaba rica etsem beni kitap günü hakkında bilgilendirirmisiniz...

tam bir bilgimiz yok konu açılmış kimse yok kim devam ettirecek 1-2 kişide olsa devam etse

Back