How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Kitap Gününü Yeniden Başlatiyorum. Katilacak Olanlar 5 Eylüle Kadar Isminizi Yazin

evet arkadaşlar ben de varım listeyi yapalım artık başlayalım
1 ay banada uzun geldi kitap için yalnız kitabı tavsiye eden okumuş olsa daha iyi değil mi arkadaşlar hem konusu hakkında bilgi verir ne tür kitap okuyacağımızı biliriz bence okuduğumuz kitapları önerelim CADIARZU

arkadaşlar biz kitap gününe benzer, sinema kulübü yapmıştık forumda. harf sırasına göre bir liste belirledik ve sırasıyla herkes anket açıp örn. " 1. hafta sinema günleri anketi - prensesin. uykusuyum" şeklinde 4 film sundu. 2 gün boyunca üyeler tarafından oylandı ve en çok oy alan film hafta boyunca başlık altında tartışıldı, yorumlandı konuşuldul. böyle birşeylerde yapılabilir sadece bir öneri :)

arkadaşlar biz kitap gününe benzer, sinema kulübü yapmıştık forumda. harf sırasına göre bir liste belirledik ve sırasıyla herkes anket açıp örn. " 1. hafta sinema günleri anketi - prensesin. uykusuyum" şeklinde 4 film sundu. 2 gün boyunca üyeler tarafından oylandı ve en çok oy alan film hafta boyunca başlık altında tartışıldı, yorumlandı konuşuldul. böyle birşeylerde yapılabilir sadece bir öneri :)

CADIARZU iyi firkir gibi..
Okumak istedigimiz yada okudugumuz kitaplarida önerebiliriz okumak istedigimizi belki baska arkadas okumustur tavsiye edip etmedigini falan söyler ve ona göre bir liste olusturup oylama yapabiliriz

bende varım kitapla ilgili herşeye merak etmeyin ben kaybolmam bir yerlere buralardayım sürekli ama içeriği biraz daha detaylı anlatırmısınız

katilim artti galiba peki listeyi ne zmn yapicaz

şu an fazla değil sayımız bana özelden mesaj atıp ismini ekleten 4 kişi benimle beraber 5 kişiyiz konu ile ilgili geniş açıklamayı bir önceki sayfada yaptım isteyen arkadaşlar oradan okuyabilirler :kahve:

peki canim ne zaman basliyoruz..isterseniz kitap listesini olusturalim katilmak isteyen olursa eger ay sonuna 1-2 hafta varsa gruba alalim oda ayin kitabini okuyup yorumunu yapar

peki canim ne zaman basliyoruz..isterseniz kitap listesini olusturalim katilmak isteyen olursa eger ay sonuna 1-2 hafta varsa gruba alalim oda ayin kitabini okuyup yorumunu yapar

olur canım peki kitap listesini sırası gelenmi söylesin yoksa toplu listemi yapalım ??

ben listeye katılmayacağım ama okuduğunuz kitapları takip edip daha önce okumadıysam sizinle birlikte okuyacağım. yorumumu da yaparım. listeye katılmıyorum çünkü düzenli bir şekilde devam edebileceğimden emin değilim. dışardan bir kuvvet olarak beni de alırsanız sevinirim.:))

yani şu şekilde mi olacak cnm kullanıcı liste sırasına göre ilk sırada olan kişinin ankette koydugu kitapların içinden en fazla oy alanı mı okuyacagız

söyle canim herkez okumak istedigi kitabi veya daha önce okuyupta tavsiye ettigi kitabi söyliycek buna göre bi liste olusturup oylama yapicaz

listemiz şöyle :

b_u_y_c_u
burcu_brc
ZeyL
prensesin.uykusuyum
RaziyErkan
prensesi
tweetypinar

b_u_y_c_u cnm sen başla artık buyrunnnnnnnnn
gerçi bnm şu an okuduğum bir kitap var ama bitiririm hemen zamanı ne yaptık 1 ay çok uzundu ??

Ben de takipteyim kızlar...
Vizeler yaklaştığı için listeye dahil olmadım ama okumaya çalışıcam...

Back