How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Kitap Gününü Yeniden Başlatiyorum. Katilacak Olanlar 5 Eylüle Kadar Isminizi Yazin

Sanırım birinin öncülük etmesi gerekecek gönüllüyümdelikafadulden Şimdi aslında burda "bende varım" diyen arkadaşlardan liste yapıp başlatmayı düşündüm ama umudunu kesip başlığa bakmayanlar olabilir. Bu nedenlerle şimdi baştan alalım diyorum ben. Bende varım diyen ilk arkadaş kitap önerisinde bulunsun. Kitap ve yazar hakkında bir miktar bilgi versin. Kitabı alan ve okumaya başlayan arkadaşlar ( alan ve okumaya başlayan kısmına dikkatinizi çekmek istiyorum) bilgi versin ve bu arkadaşlarla yeni listemizi yapmaya başlayalım, böylece zamanda kaybetmeyelim. Sonraki ay oluşan listemize göre sırayla okumalarımıza devam edelim. Ayrıca okunan kitaplar hakkında yorumlarımızıda bu başlık altında yapalım bence dağılma olmasın. Bunun dışında fikirleriniz varsa paylaşalım. ılk kitap önerisini yapacak arkadaşımıza da merakla beklemekteyim. Sevgilerle...

Sanırım birinin öncülük etmesi gerekecek gönüllüyümdelikafadulden Şimdi aslında burda "bende varım" diyen arkadaşlardan liste yapıp başlatmayı düşündüm ama umudunu kesip başlığa bakmayanlar olabilir. Bu nedenlerle şimdi baştan alalım diyorum ben. Bende varım diyen ilk arkadaş kitap önerisinde bulunsun. Kitap ve yazar hakkında bir miktar bilgi versin. Kitabı alan ve okumaya başlayan arkadaşlar ( alan ve okumaya başlayan kısmına dikkatinizi çekmek istiyorum) bilgi versin ve bu arkadaşlarla yeni listemizi yapmaya başlayalım, böylece zamanda kaybetmeyelim. Sonraki ay oluşan listemize göre sırayla okumalarımıza devam edelim. Ayrıca okunan kitaplar hakkında yorumlarımızıda bu başlık altında yapalım bence dağılma olmasın. Bunun dışında fikirleriniz varsa paylaşalım. İlk kitap önerisini yapacak arkadaşımıza da merakla beklemekteyim. Sevgilerle...

iyi fikir arkadasım
sana katılıyorum
zaman kaybetmeyelim
hemen okumaya baslayalım
gorenler kitabı alır
yine konusuruz burda zaten devamlı
bence sen el attın bu işe
kitabıda istersen sen oner diye dusunuyorum
son cıkan kitaplardan birini okuyalım diyorum ben

arkadaslar kitabı oneriyorum
bayadır bakıyorum topige goremedim bişey
internetten baktım one cıkan kitaplara bu kitap ilgimi cekti
Olasılıksız Adam fawer

o zaman herkez bişey solesin ortak bi karara varalım bence
birde kitap gununde olanlar yazarlarsa buraya liste olusturalım
sırayla ne zaman kim kitap belirlicekse belli olsun
bu topige ben pek bakanı gormuyorum

niye kimse ciddiye almamış yaaa :umursamaz: 2007 de açılmış başlık ve hala yapılamamış kitap okumak ne kadar güzel bişey
hadi kızlar başlayalım kitap gününe tekrardan
size bir kitap önermekle başlayayım ben canan tan piraye belki çoğunuz okumuştur bilemiyorum
ama harika bir kitaptı elime aldığım anda bitirmek istedim ve bir solukta okudum.kitabı okurken onun içinde yaşadım sanki.kimse beni rahatsız etsin kitapla arama girsin istemedim.
yüreğine sağlık canan tan..
okuduğum en güzel ve elimden bırakamadığım kitaplardan biriydi.
özgürlüğüne düşkün pirayeyle diyarbakırlı haşim ağanın sonradan tutkuya dönüşen aşkları ve diyarbakır..kitabın sonunda gözyaşlarımı tutamadım
mutlaka okumalısınız opuyorumnanaktan

niye kimse ciddiye almamış yaaa :umursamaz: 2007 de açılmış başlık ve hala yapılamamış kitap okumak ne kadar güzel bişey
hadi kızlar başlayalım kitap gününe tekrardan
size bir kitap önermekle başlayayım ben canan tan piraye belki çoğunuz okumuştur bilemiyorum
ama harika bir kitaptı elime aldığım anda bitirmek istedim ve bir solukta okudum.kitabı okurken onun içinde yaşadım sanki.kimse beni rahatsız etsin kitapla arama girsin istemedim.
yüreğine sağlık canan tan..
okuduğum en güzel ve elimden bırakamadığım kitaplardan biriydi.
özgürlüğüne düşkün pirayeyle diyarbakırlı haşim ağanın sonradan tutkuya dönüşen aşkları ve diyarbakır..kitabın sonunda gözyaşlarımı tutamadım
mutlaka okumalısınız opuyorumnanaktan

canım canan tan mükemmel bi yazar yaa
ben bütün kitaplarını okudum
şimdi aşkın sanal halleri die bi kitap çıkardı
geçen gün de onu bitirdim
dün gecede bin muhteşem güneş e başladım:)

arkadaşlar güsel bi alan başlatmışsınız umarım buket uzunerden istanbulluları okumuşsunuzdur yada okursunuz birbirini tanıyan kişilerin aynı havalimanında sıkışıp kalması ve kitabın başkahramanlarının aşkları arasında gidip gelmesini anlatan muhteşem bi roman çok az kaldı ondan sonra yeni kitaplar beni bekliyo

bu konunun uzamamasına bende çok üzüldüm.konu başlatılmaya çalışılmış fakat bir atak gösteren olmamış.halbuki birçok konudan çok daha yararlı olabilecek bir topik.

hemen her okuduğumda aman bir sayfa daha diye diye 2 günde bitirdğim harika bir kitabı tavsiye ediyorum arkdaşlar. DOROTHY KOOMSON - EN YAKIN ARKADAŞIMIN KIZI (2006'nın en çok okunan romanlarından biriydi.aylarca listelerde kaldı.22 dile çevirildi.)

hemen konusundanda şöyle özetle bahsedeyim daha sonra okuyan arkadaşlar real yorumlarınızı bekliyor olucam. kamryn ve adele diye iki tane bayan birbirlerinin en yakın dostlarıdır.aralarından hiçbirşey geçmeyeceklerini düşünüyorlardır.takii adele kamryn'nın nişanlısı ile beraber olana kadar ve üstelik hamile ve doğurucaktır..daha snra kamryn hayatndan en yakın arkdaşını çıkarır ve birdaha görmeyeceğine dair yemin eder.daha snra adele hastalanır ve ölücektir..kamryn'e br mektup yollar...

daha fazlasını anlatmıyorum arkdaşlar umarım anlattığım kısıma kadar bir nebze heyecanlanabilmişsinizdir...mektuptan sonraki kısım o kadar sürükleyici ve muhteşemki..kitabı okurken aklıma geldikçe ağladığım durumlar olmuştur..şiddetle tavsiye ediyorum..okumazsanız çok şey kaçırırsınız diyebilirim : )..şimdiden okuyan arkdaşlara iyi keyifler : )..yorumlarınızı en kısa zamanda bekliyorum.

Kızlar kitap kritiğine herzaman varım onu bi kere belirteyim...
Ama bu şekilde olmaz önce bi kişiler belirlensin kaç kişi olduğumuz bi ortaya çıksın ondan sonra kitap tavsiyesi vs. kolay işler bunlar..Benim yeni bebeğim oldu ben ilgileenemeyeceğim kim gönüllüyse ilgilenmeye önce o belirlensin bir liste oluştursun..Burda ya da özelden o kişiye yazalım.Kişiler belirlendikten sonra kitapları belirleriz ne dersiniz?

bende katilmak istiyorumm..tam olrak nasil oluyor anlamadim okudugumuz kitabi topiktemi paylasiyoruz biri bana yardim etsinbilmiyorumkismile

Arkadaşlar ben izninizle görevi üstleniyorum.Ben varım diyenler bana özelden mesaj atsınlar ben bir hafta içinde liste oluşturup etkinliği başlatayım :kahve:

Back