- 19 Nisan 2009
- 23.601
- 17.909
- 498
- Konu Sahibi _bilgehan_
-
- #1.621
özge açsın grubu yine
pişti olursak sen göndermezsin değiştirsin
özge grubu açsın, hepimizi eklesin sonra da çıksın
bi tanesini değiştirmem ama onu kendime de alacam onu da alayım lütfen lütfendiğerini değişebilirim ama sorun yok seni mi kıracam
yoksa kendinede alacağın bülbülü öldürmenin devamı
içinde kitap var dedim ama kitap indirimi demedim diye kazıkladı demek
ben hala senin nereye gittiğini bilmiyorum asmum, çok mu uzaklara gittin yoksam
ben özgeye alacağım kitaplara karar verdim bile, nasıl o kadar süre bekleyecem diye dertleniyorum şuan
bende özgeye ne alacağıma karar verdim
yok yakındayım bilecikteyimpamukovayla sınır
akyazıya gil gel mi yapıyorsun
özge açsın grubu yine
pişti olursak sen göndermezsin değiştirsin
özge grubu açsın, hepimizi eklesin sonra da çıksın
bi tanesini değiştirmem ama onu kendime de alacam onu da alayım lütfen lütfendiğerini değişebilirim ama sorun yok seni mi kıracam
istiyosan yolla bekleme
ahahaa çok mantıklı hemen açayım ben
bu da çok mantıklı grubu açayım sizi içeri kitleyip çıkayım
ayyy o asla değiştirmem dediğin kitap hangisi acabaaa
16 mart doğum günüm bana torpil yapınsonra topikte topa tutsunlar beniolmaazzz bekleyeceksiinnnn
tüm kitaplar sürpriz olacak sana, seni bekletip son gün göndereceğiz hatta, 31 marta kadar gözün yollarda kalsın
16 mart doğum günüm bana torpil yapın
bende özlüyorum :)) 4 yılım hendekte geçti. gidiyoru arada hala :)Adayı çok özlüyorum.keşke olsam gelirdim muhakkak :)
yavaş yavaş alışacaksın.
2şerli gruplar olabilir. yada set alınacaksa beraber olabilir. hep beraber karmaşaya da sebep olur,yük birinde olur
asu bi arkadaş bilecikle ilgili hep espri yapar şehre bak küçücük bile fln da diil bileceik :) küçücük :)bende özgeye ne alacağıma karar verdim
yok yakındayım bilecikteyimpamukovayla sınır
çok doğru söylemişasu bi arkadaş bilecikle ilgili hep espri yapar şehre bak küçücük bile fln da diil bileceik :) küçücük :)
çok doğru söylemişasu bi arkadaş bilecikle ilgili hep espri yapar şehre bak küçücük bile fln da diil bileceik :) küçücük :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?