- 11 Ekim 2014
- 14.414
- 40.934
- Konu Sahibi _bilgehan_
- #1.301
acaba bana neler seçilecekk :)) yer altı edebiyatı fln da severim değişik şeylerde P daha bi sürü gün var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen böyle konuş habire karar değiştiren ben hiç karar veremeyimacaba bana neler seçilecekk :)) yer altı edebiyatı fln da severim değişik şeylerde P daha bi sürü gün var
ahah :) ya verin siz karar her türlü kitabı everim ben :)Sen böyle konuş habire karar değiştiren ben hiç karar veremeyim
Evet daha çok var seni geçtim ben nasıl sabretcem.
acaba bana neler seçilecekk :)) yer altı edebiyatı fln da severim değişik şeylerde P daha bi sürü gün var
ya çok heycanlı bişi :))süpriz olacak hepsi
18 kitap mı olduu :))
toplam sayıyı bilmiyormuşum şimdi sen deyince saydım 19 kitapmış toplam
kim topik açacakkk tüm kitapları paylaşmalıktoplam sayıyı bilmiyormuşum şimdi sen deyince saydım 19 kitapmış toplam
kim topik açacakkk tüm kitapları paylaşmalık
ilk gün sahibi olarak açıp fotoları paylaşabilirsin@__ATALANTE hala hastaymış sanırım, bilmiyorum ki ben açayım mı
kızlarla bu fikri geliştirirken sen de gelsin aklıma İnan, ama yeni doğum yapmıştın belki ilgilenmezsin diye haber vermedim@__ATALANTE canim nasil buluyorsun boyle fikirleri bayildim.Etkinliginiz hayirli olsun.yeni gordum ben.Baktim butun arkadaslari taniyorum bi selam vereyim dedim.Hepinizi opuyorum bol kitapli gunler.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/kitap-gunu-etkinligi-hediyeleri.901110/
işte hediyelerin linki burdadır kızçeler
Böyle arkandan konuşuyoruz ya minervacim sende biliyorsun konustigumuzu ama ne konustugumuzu bilmiyosun çok eğlenceli bisi:)Bakalım bakalım minervaya neler gelcek:)
ben burdan doğru sayamışım :))ayy hayırrr 18 miş yanlış saymışımm