- 11 Ekim 2014
- 14.414
- 40.938
- 598
- Konu Sahibi _bilgehan_
- #1.301
acaba bana neler seçilecekk :)) yer altı edebiyatı fln da severim
değişik şeylerde
P daha bi sürü gün var

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen böyle konuş habire karar değiştiren ben hiç karar veremeyimacaba bana neler seçilecekk :)) yer altı edebiyatı fln da severimdeğişik şeylerde
P daha bi sürü gün var
ahah :) ya verin siz karar her türlü kitabı everim ben :)Sen böyle konuş habire karar değiştiren ben hiç karar veremeyim
Evet daha çok var seni geçtim ben nasıl sabretcem.
acaba bana neler seçilecekk :)) yer altı edebiyatı fln da severimdeğişik şeylerde
P daha bi sürü gün var
ya çok heycanlı bişi :))süpriz olacak hepsi![]()
18 kitap mı olduu :))
toplam sayıyı bilmiyormuşum şimdi sen deyince saydım 19 kitapmış toplam![]()
kim topik açacakkk tüm kitapları paylaşmalıktoplam sayıyı bilmiyormuşum şimdi sen deyince saydım 19 kitapmış toplam![]()
kim topik açacakkk tüm kitapları paylaşmalık![]()
ilk gün sahibi olarak açıp fotoları paylaşabilirsin@__ATALANTE hala hastaymış sanırım, bilmiyorum ki ben açayım mı![]()
kızlarla bu fikri geliştirirken sen de gelsin aklıma İnan, ama yeni doğum yapmıştın belki ilgilenmezsin diye haber vermedim@__ATALANTE canim nasil buluyorsun boyle fikirleri bayildim.Etkinliginiz hayirli olsun.yeni gordum ben.Baktim butun arkadaslari taniyorum bi selam vereyim dedim.Hepinizi opuyorum bol kitapli gunler.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/kitap-gunu-etkinligi-hediyeleri.901110/
işte hediyelerin linki burdadır kızçeler![]()
Böyle arkandan konuşuyoruz ya minervacim sende biliyorsun konustigumuzu ama ne konustugumuzu bilmiyosun çok eğlenceli bisi:)Bakalım bakalım minervaya neler gelcek:)
ben burdan doğru sayamışım :))ayy hayırrr 18 miş yanlış saymışımm![]()