- 8 Eylül 2012
- 5.006
- 7.868
- Konu Sahibi _bilgehan_
- #1.261
Tutunamayanlar için yorumunu merak ediyorum canım. Sen Tutundun gerçi tam gaz bitti kitap.
Sen bunu yazarken ben de yorumu yazıyordum canım. Kalp kalbe karşıymış.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tutunamayanlar için yorumunu merak ediyorum canım. Sen Tutundun gerçi tam gaz bitti kitap.
Okudum tatlım. Okumayanlar için iyi bi önyazı olmuş oldu.Sen bunu yazarken ben de yorumu yazıyordum canım. Kalp kalbe karşıymış.
Okudum tatlım. Okumayanlar için iyi bi önyazı olmuş oldu.
psikolojik danışmanlık ve rehberlik kuzum :)hemen kitapyurdundan yorumlara baktım da hakkında çok olumlu yorumlar. kitabın içeriği de güzel gibi. saol canım ekliyorum bunu da listeme
beklemek zor geliyor insana dimi ama sonu çok keyifli olacak
ileri derecede bekar mı
ne öğretmenisin canım?
ben de özet geçeyim kendimi
yaş 30.5
inşallah bu sene içerisinde evleneceğim
mimar ama işsiz
yaşadığım şehir hepinizin bildiği üzere sakarya
psikolojik danışmanlık ve rehberlik kuzum :)
bu ileri derecede bekar tanımı canım arkadaşım @Filozof_Prenses a ait :)
Aynen bana da aynısını yaptılar bende hititlog yada sumerolog falan olmak isterdim aslinda böyle kıl tablet falan okuyun o konuda uzman olim falan ve benim matematik tarih türkçem çok iyi en çok bölüm sayisalda var diye aşırı teşvik ve önlenemez yönlendirme sonucu sayıdaki tercih ettim:)psikoloji okumayı çok istemiştim lisedeyken sonra bir girdiler aklıma sayısal oku sen eşit ağırlıkta yapamazsın diye mimar oldum bende ama hala aklımdadır acaba okusam başarabilir miyim psikoloji diye, hatta açık öğretimde felsefe okumak gibi bir düşüncem var bakalım
filocuğuma da selamlar buradan
psikoloji okumayı çok istemiştim lisedeyken sonra bir girdiler aklıma sayısal oku sen eşit ağırlıkta yapamazsın diye mimar oldum bende ama hala aklımdadır acaba okusam başarabilir miyim psikoloji diye, hatta açık öğretimde felsefe okumak gibi bir düşüncem var bakalım
filocuğuma da selamlar buradan
ben seviyorum bölümümü am antropoloji okumayı çok isterdim ama iş vs sıkıntıları garanticiliğe yönendiriyoAynen bana da aynısını yaptılar bende hititlog yada sumerolog falan olmak isterdim aslinda böyle kıl tablet falan okuyun o konuda uzman olim falan ve benim matematik tarih türkçem çok iyi en çok bölüm sayisalda var diye aşırı teşvik ve önlenemez yönlendirme sonucu sayıdaki tercih ettim:)
Bende senin nickini kalanikaselin diye algılıyormuşum. Kalinka nın anlamını merak ettim doğrusu?
kalinka hani şu rusların meşhur şarkısı varya
ka - lin - ka - ka -lin - ka -ka-lin
o şarkının adı kalinka:) ben o şarkıya hastayımda ayıptır söylemesi:)
Aynen bana da aynısını yaptılar bende hititlog yada sumerolog falan olmak isterdim aslinda böyle kıl tablet falan okuyun o konuda uzman olim falan ve benim matematik tarih türkçem çok iyi en çok bölüm sayisalda var diye aşırı teşvik ve önlenemez yönlendirme sonucu sayıdaki tercih ettim:)
Günaydın kızlar, nasılsınız?
ben seviyorum bölümümü am antropoloji okumayı çok isterdim ama iş vs sıkıntıları garanticiliğe yönendiriyo
tüm hediyeler tamamlandığına göreee en afillisinden toplu bi foto atarsın artık di miyaaaaa Skosnob cuğumun hediyesi de geldiii hem de içinde çok hoş bir sürprizle birliktee
ne kadar şanslı bir insanım ben yaaa
onun için başlık mı açılsa acabaaa
her ay gün sahipleri foto ekler
sohbet olmaz sadece foto olur mesela