- 25 Ağustos 2011
- 18.321
- 13.422
- 298
- Konu Sahibi _bilgehan_
-
çok istiyorum katılmakHayır çekiliş değil Hani ultın günleri olur ya. Her ay bir kişiye altınlar verilir. Diğer ay bir sonrakine diye.. İşte çekiliş bu şekilde olucak. Her ay birimize kitaplar göndericez. Mesela bu ay sen çıktın kurada diğer 9 kişi sana kitap göndericek
çok istiyorum katılmakama ya alamazsam diye tedirgin oldum 10 ay sürecek yani
Evet ama mesela ben kendi düşüncemi söylüyorum. İkinci el bir kitap bile gönderebilirsiniz. Sonuçta bu yılbaşı çekilişi değil ki. Vikitap üyeliğimden hangi kitapları okuyup okumadığıma bakıp elinizde olan bir kitabı bile kabul ederim. Yada internetten aldığınız bir kitabı direk olarak arkadaşın adresine gönderirseniz daha masrafsız olur.
yanına extra hediye olur diye çekindim açıkçası. çünkü kitap ve ayraç netten kolay şekilde alınabilir.
extra bişi almak için yaşadığım yer müsait değil o yüzden.
beni sonlara yazarsınız
@_giz_ 10.muz olabilir belki
ben 20 tl sınırı konulmasından yanayım açıkçası, altın günlerinde herkes istediği büyüklükte altın almıyor neticede
internetten alıp doğrudan gönderebiliriz, ikinci kez kargoyla uğraşmayız, fatura da gitse bile fiyat verdiğimiz için ayıp olacak bi'şey olmaz
eğer elimizdeki kitabı göndereceksek de temiz olsun yeter
__giz__ z_ 10.muz olabilir belki
ben 20 tl sınırı konulmasından yanayım açıkçası, altın günlerinde herkes istediği büyüklükte altın almıyor neticede
internetten alıp doğrudan gönderebiliriz, ikinci kez kargoyla uğraşmayız, fatura da gitse bile fiyat verdiğimiz için ayıp olacak bi'şey olmaz
Bence kesin kural koyalim yeni alincak yada 2. El diye
Sonucta para harcayacaksak hepimiz harcayalim
Harcamicaksak kimse harcamasın
Sutten agzi yanan mode on
.__giz__ z_ 10.muz olabilir belki
evet katılıyorum.
Katılıyorum arkadaşlar. Bence de herkes internetten alsın yollasın. Hem iki defa kargo ücreti ödememiş de oluruz. Ayraca falan da kimse takılmasın bence temamız kitap burda
2. el olmasa kitaplar. Ben bu konuda takıntılıyım ve bazı sahaf gezmeleri dışında ikinci el kitabı sevemiyorum pek.
Geç mi kaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?