- 19 Nisan 2009
- 23.601
- 17.909
- Konu Sahibi _bilgehan_
evet eveett Y yesil_zeytin_ de gelsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kalp kalbe karşı aynı ayda yazmışız :)
kimsenin baskısı altında kalmadan etiketledin dımıevet eveett Y yesil_zeytin_ de gelsin
kimsenin baskısı altında kalmadan etiketledin dımı
okdar çay içtik beraber olacak okadarzaman akışında seni görünce aaa asmuya da söyleyim derken lavin benden önce davrandı, o arada da sen yazmışsın zaten resmen evrende sinerji oluşturmuşuz seni bu topiğe çağırmak için
okdar çay içtik beraber olacak okadar
ben lavinlede görüşecektim. ama fırsatım olmamıştıtabiii bizim yüzyüze görüşmüşlüğümiz bile var, birbirimize kefil olmayacaz da kime olacaz
ben lavinlede görüşecektim. ama fırsatım olmamıştı
ben de kefaletle geldim bişey diyemiyorum o yüzden
Neyse mühim değil kitap listelerinizi takip ederim uzaktan bende
loliss te çekilişten ama kefaletle geldim yazdı o sebeple ben bilemedim Ne düşündüm kisen bizim çekilişten değil misin yahu, sorun da çıkarmadın hem, neden uzaktan bakacaksın ki
loliss te çekilişten ama kefaletle geldim yazdı o sebeple ben bilemedim Ne düşündüm ki
Eveeetttt :)
soslusarma
xyzt-5544
_meLinDa_
minerva1988
loliss
kalinkaselin
Y yesil_zeytin_
B BaslarsanBitirirsin
@__ATALANTE
9 kişi kesin sonuçlarını yazdı arkadaşlar. Bizim 1. grup bu. Başka katılmak isteyenlerde 2. grup olacaklardır. Onlarda o grupla gün yapacaklar. Ama sohbet yerimiz burasıdır.
Yupppiiiiiiiiiiiiiii
Şimdi sıra çekiliştedir arkadaşlarrr :)
NOT= Bu gruba 1 kişi daha alınıp toplam 10 kişi ile günü başlatıcaz arkadaşlar
Eveeetttt :)
soslusarma
xyzt-5544
_meLinDa_
minerva1988
loliss
kalinkaselin
Y yesil_zeytin_
B BaslarsanBitirirsin
@__ATALANTE
9 kişi kesin sonuçlarını yazdı arkadaşlar. Bizim 1. grup bu. Başka katılmak isteyenlerde 2. grup olacaklardır. Onlarda o grupla gün yapacaklar. Ama sohbet yerimiz burasıdır.
Yupppiiiiiiiiiiiiiii
Şimdi sıra çekiliştedir arkadaşlarrr :)
NOT= Bu gruba 1 kişi daha alınıp toplam 10 kişi ile günü başlatıcaz arkadaşlar
birinci sayfadan ihtibaren okudum ama ne etkinliği bu.
çekiliş mi olacak yine?
çekiliş ise ben katılmayabilirim. yaşadığım yer ihtibariyle. okumak ise katılırım seve seve