- 3 Eylül 2009
- 5.530
- 7.889
- 398
- 35
- Konu Sahibi _bilgehan_
-
e konu açma madem çekiniyosun o zaman katılırım diyen arkadaşları bir mesajda topla( burada) konuşun karar verinKonu acmasam da buradan baslatsak 2.grubu da olur mu?
Ben cok kisiyi tanimiyorum cunku.Konu acsam cagirabilecegim cok insan yok. Cagiracagim kisileri de uzunca zamandir tanimiyorum
Hak konusu var ondan da cekiniyorum haliyle
Subat olur zaten artik sanirim. Ocak icin yetisemeyiz. Ben bi toparlayim o zaman gecmise dalipcanım 2 etkinliğe katılırım.yalnız ilk gunumuz subat olacak olursa. Başlık acarsanız ekleyın.
çok yoğunum ama aklım burada
mart hemen gelebilir mi acaba
çok güzel etkinlik gelmek çok isterdimxyzt-5544 ama size ayak uydurabileceğimi pek sanmıyorum. İzleyiciniz olacağım özel günlerde falan beni unutmayın çekilişlere katılırım.
Çok mantıklı birsey olmuş bu kitap günü bir ay kitap cennetine düşmüş gibi olacağız demekkatilmak isterdim ama siz yeteri kadar kalabalık olmuşsunuz sizi uzaktan takip edeyim en iyisi
Beni dahil etmemissinoz ya?! Oldu mu simdi??
Olurda 2. grupta kontejyan olursa beni de ekle Tatlım.
ben çok isterim ikinci grup ama nişan düğün derken ihmal ederim diye korkuyorum ondan katılamayacam malesef
ben katılırımçok da güzel olur
Katilmak istedigini belirten benimle birlikte 5 kisi var su an.
@_ATALANTE. Sen de ikinci gruba katiliyorsan 6 kisiyiz
Cesminaz seni kesin saymadim. Belli degil diye
katılmayı çok isterim canım ama şimdi martta nisanda nişan telaşlarım olacak sonrası da düğün hazırlıkları falan, hepsini bir arada götüremem sanırım
5 kişiyle başlık aç istersen canım gelmek isteyen olursa gelir. Bu başlık içinde kalıp karışmasın bence.Tamam canim takiliyorum zaten.
Tatli telaslar o zamanlar. Hic vakit kalmiyor
Aaaa bir çekiliş yapmışlığımız var nasıl tanışmıyoruz5 kişiyle başlık aç istersen canım gelmek isteyen olursa gelir. Bu başlık içinde kalıp karışmasın bence.
2 grup biraz muallak olacak gibi senin için katılıyorum 2. grupta kimseyi tanımıyorum sanırım
Gerçi birinci grupta da kimseyi tanımıyordum yılbaşı cekılısı bahane oldu:)
2. gruptakiler de ya yılbaşı çekilişinden ya burdan ya da bizim kitap kafeden5 kişiyle başlık aç istersen canım gelmek isteyen olursa gelir. Bu başlık içinde kalıp karışmasın bence.
2 grup biraz muallak olacak gibi senin için katılıyorum 2. grupta kimseyi tanımıyorum sanırım
İşte çekilişle tanıdım demek istedim ya .Aaaa bir çekiliş yapmışlığımız var nasıl tanışmıyoruz
Peki o zaman acayim. Insallah kotu bitmez ya cok tedirdiginim.5 kişiyle başlık aç istersen canım gelmek isteyen olursa gelir. Bu başlık içinde kalıp karışmasın bence.
Peki o zaman acayim. Insallah kotu bitmez ya cok tedirdiginim.
Ayy cok tesekkur ederimm
Ben de forumda kimseyi cok tanimiyorum ama bakalim..
Hadi bakalim actimBitmez bitmez az kişi risksiz şimdi işte güzel açıdan düşünelim
Tamam canim takiliyorum zaten.
Tatli telaslar o zamanlar. Hic vakit kalmiyor
Hadi bakalim actim
Bekleriz canimöle olur inşallah bakalım, bi günü hayırlısıyla idare edeyim. inşallah benim düğünden sonra siz yeni gün yapacak olursanız o zaman katılmayı çok isterim
haydi gününüz hayırlı olsun
xyzt-5544 birazdan kitaplarını almak için dışarı çıkmayı düşünüyorum.
Üşenmem canım inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?