- 19 Nisan 2009
- 23.601
- 17.909
- 498
- Konu Sahibi _bilgehan_
-
başka yerden sipariş verdim
valla aynı gün tedarik dedi, aynı gün tedarik oldu ama 5 gün boyunca kargoya vermediler
sistemsel sorun var dilerseniz iptal edelim dediler ben de edin dedim
evet senin adresi vericem belki seni seviyolardır
Ay hic bilmiyorum kiikaç kişi oldu
ben bizim gün dışında tanıdığım herkesi çağırdım 1 kişi kabul etti sadece
zaten başka kimseyi de tanımıyorum
2. grup oluşmuyorsa kitap aşıgını son aya ekleyelim mi? Vakit kaybetmeden çeşminaza o da kitabını seçer.
Kitapyurdu beni bu aralar pek sevmiyoo kpss setimi geciktirdiler iptal ettim
Umarim senin kitaplat oyle olmaz
çaktırmaSen kendin kefille geldin zaten güne
günaydınnnn
yarın gönderimler başlıyor
Bende Taht oyunlarının setini sipariş verdim gelmedi henüzz.. Ayy Düşünsenize kızlar 9 kitap koca koca hemdeeee çok heyecanlıyımm
canım sen şöyle bi oylama yaz barı2.grup kuruluyor mu yoksa ben aralik ayina aliniyor muyum?
Ona gore ben de kitabimi alayimm
canım sen şöyle bi oylama yaz barı
Ben seni kabul ediyorum son ayımıza.
bENDE KABUL EDİYORUM :)
diğer kızlara da haber verdik 2. grup için onlara ayıp olur bence
ben de kabul ettim gitti o zaman :))
Ayri baslik mi acalim yani?Sanırım bekleyen 5-6 arkadaş var. Neden kendi aranızda grup olup bir çekiliş yapmayı düşünmüyorsunuz. Belki konu açılınca başka katılımlar da olabilir
konu açmasan da hadi bismillah de başlatAyri baslik mi acalim yani?
Onu yapmak istemedim kendimce sizlere konu sahibine ayip olur diye. 2.grup baslayacaksa konu sahibimiz de katilacagini soyluyordu. O baslatir diye bekliyorum ben
Konu sahibi diye bir şey yok biz hepimiz karar verdik sağ olsun atalante üstlendi bu işi. Bir de zaten grubu olan biri uğraşmak istemeyebilir o yüzden dedim :)Ayri baslik mi acalim yani?
Onu yapmak istemedim kendimce sizlere konu sahibine ayip olur diye. 2.grup baslayacaksa konu sahibimiz de katilacagini soyluyordu. O baslatir diye bekliyorum ben
Ayri baslik mi acalim yani?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?