- 3 Eylül 2009
- 5.530
- 7.889
- 398
- 35
- Konu Sahibi _bilgehan_
-
- #3.781
ben de aynı fikirdeyimVikitap listemi biraz azalttım ama aklımda daha çok kitap var
Ben de diyorum ki, illa o listeye bağlı kalmak zorunda değil bana hediye alacak arkadaşım. Okuduğum kitap listem güncel, oraya bakarak okumadığım ve kendi beğendiği kitaplar da seçebilir
kızlarla aynı fikideyim ben de, klasik olacaksa İş bankası olsun, kitaplıkta güzel duruyor çeviriler zaten muazzamSahi bunu yazacaktım kızlar...
SiziSeviyorumDemismiydim yazmıştı.
Y yesil_zeytin_ cugum sana çıkan arkadaşa özel not olarak iletirim istersen. Klasiklerden alacaksa iş bankası yayınlarından alsın diyeveya sen yazarsın sonra... Nasıl istersen
Evet ve cevirileri muazzam.kitaplıkta hepsi aynı yayın güzel duruyor değil mi
Tesekkur ederimHaklısın ASMU
DonukPudra senin adres bilgilerinin yanına da özel not olarak klasikler alınacaksa iş bankası yayınları istediğini yazdım.
Aaaa simurgcuğum sen miydin:) benim cnm katilciğim:)Ekliyiz genelde ama bazı arkadaşlarla ben çok diyaloğa girmedim.Bi süredir aktif değildim. Birde eski adım simugdu vi kitapta da burada da nickimi değiştim gözden kaçmasına fırsat vermeyim dedim
Yaaa işte gözden kaçmışımAaaa simurgcuğum sen miydin:) benim cnm katilciğim:)
Bir sey daha söylemem lazım
Ben kime çıkarsam kitaba karar vermeden önce pazartesiyi bekleyebilir mi
Vikitap listem güncel değil.Ancak haftasonu güncelleyebileceğim.
Aynen bende ancak pazartesi güncelleyebilirimBir sey daha söylemem lazım
Ben kime çıkarsam kitaba karar vermeden önce pazartesiyi bekleyebilir mi
Vikitap listem güncel değil.Ancak haftasonu güncelleyebileceğim.
Aynı şey benim için de geçerli canım, gün kitaplarını çıkartmadım daha.
Hangi kargo firmasi hangi sube canim belli olunca yazabilir misin sana zahmet? Cumartesi denk geliriz gelemeyiz simdiden sorayim dedim :)Benim ki ancak temin edildi yazdı şimdi baktım bugün kargoya verilir heralde cumartesi gelir gibi tahmin ediyorum:)
Ben de takip ediyorum ama heyecaniniza ortak oluyorum iste :) benim tarafimdan sorun yokBu msj ile yeni sayfa açıp konuşsak daha iyi olmaz mı? Kitp aşığının gününü katletmeyi bırakırız en azından
Ohhh be sonundaaa. Cam onnde bekleyip durdum bugun gelen giden olmadi
benimki dün gitmiş olmalıydı ama kargo ordan oraya gidip duruyo anlamadım sebebiniHangi kargo firmasi hangi sube canim belli olunca yazabilir misin sana zahmet? Cumartesi denk geliriz gelemeyiz simdiden sorayim dedim :)
Ben de takip ediyorum ama heyecaniniza ortak oluyorum iste :) benim tarafimdan sorun yok
Ohhh be sonundaaa. Cam onnde bekleyip durdum bugun gelen giden olmadi
Yarini iple cekiyorumm of cok heyecanli be
çok bekar yok sanırım.Günaydın herkese
Bugün çekiliş olacak mı ?
İnşallah bana bekar biri çıkar, dün görünce dayanamayıp kupasını aldım çünkü
çok merak yok sanırım.
yokse sen birşey mi ima ediyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?