- 19 Nisan 2009
- 23.601
- 17.909
- Konu Sahibi _bilgehan_
- #3.401
yok bugün gelir sanırım
İnşallah canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yok bugün gelir sanırım
Geldim. Ya benim telefonum cok problemli bu aralar kac kere yazayim diye actim sonra dondu kaldi. Donup aklinca duzelmiyor da sarji bitip de kapanana kadar kaliyor oylece. Pili de cikmayinca bekliyorum mecburen ben de.@kitap_asigi bi ara gelip gününle ilgilencen mi annem
Anladım canım, canın sağ olsunGeldim. Ya benim telefonum cok problemli bu aralar kac kere yazayim diye actim sonra dondu kaldi. Donup aklinca duzelmiyor da sarji bitip de kapanana kadar kaliyor oylece. Pili de cikmayinca bekliyorum mecburen ben de.
Nasilsiniz neler yapiyorsunuz?
Tamam daha cok gelmeye calisirim o zamanAnladım canım, canın sağ olsun
Ama göndereceğimiz kişinin buralarda olmayınca tadı çıkmıyo, biraz uğraşmamız lazım ev sahibiyle
:) koskoca bir sene devirdikNasıl da geçti onca ay, hala şaşkınım, çok kısa geldi bana, bir şey anlamadım.
çok isterdim ama yapamam sebeplerini boşver:)bence de yavaştan açılabilir sanki
Y yesil_zeytin_ açsın konuyu, o çok istiyordu sankim
ama referans olunamayacak kişi almayalım kızlar
çok isterdim ama yapamam sebeplerini boşver:)
bende xyzt-5544 uygun buldum
konu açmayıp buradan devam edebiliriz
yok canım istemiyorum.Ben nerden geldim kız aklına
Yaparsın sen bence yaparsın ya da gönüllü olmak isteyenler olur belki
yok canım istemiyorum. bekliyorum o zaman
yılbaşı çekilişi nasıl olacak.
diğer yılbaşı çekilişleri gibi olmasına gerek yok bence
herkes bir kitap alsın. yanına da bir iki parça birşey alsın @Papatya katılacak mısın sende canım
bence de makbul.Öyle olsun zaten bence de canım. Bizim ortak noktamız kitap, büyük kolilere gerek yok.
Geçen sene defter, kalem,ayraçtı dimi kitabın yanına konulan hediyeler? (benim canım katilim kalinkaselin in muhteşem hediyelerinde gözü kalanlar vardı gerçi )
Bu sene de ona benzer şeyler olabilir. Mesela ajanda, çikolata ve ayraç diyebiliriz yine. Tabi yanına da yine limitini kendimiz belirleriz, kitapları da ekleriz.
bence de makbul.