- 21 Nisan 2011
- 6.178
- 7.098
- Konu Sahibi _bilgehan_
Tatil ya issiz kalmış buralar:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
pasta börek fotoğrafları falan koyalım bence sayfayamerhabalarrr güncü hatunlar
biz evciler hep burdayızTatil ya issiz kalmış buralar:)
Kısır ben yaparımpasta börek fotoğrafları falan koyalım bence sayfaya
biz evciler hep burdayız
ay akşam benim hasta kızın canı mercimekli köfte çektiKısır ben yaparım
Canım cekti bak simdi olsa da yisek
Bende evciyim uzmanlık alanım sütlü tatlilar:)pasta börek fotoğrafları falan koyalım bence sayfaya
biz evciler hep burdayız
Ben karı çok seviyorum perdeyi açıp okuma ışığında yanımda çayım ve kitap çok huzur veriyo bana gece özellikle gubduzde ayrı güzel ama ben geceleri daha bbaşkaka seviyorum galiba....
Hatta uyumayı bile bu yüzden bazen istemiyorum geceleri sevdiğim için:)
Kitap okumayida en çok yTakta seviyorum
Hele ertesi gün bi isim yoksa kitapta surukleyiciyse bi sayfa bi sayfa daha diye diye sabah olması ay uzun zamandir böyle sabah etmedim en çok üniversitede yapiyodum gencligimde:)
ayıptır söylemesi ben de güzel kurabiye yaparımBende evciyim uzmanlık alanım sütlü tatlilar:)
cesminazın vikitaptaki 10 sayfalık uzuuuuuuuuuun upuzun listesini incelemeyi başardım sonunda gözlerim şaşı oldu:)
3 seçenek belirdi kafamda :)
bu arada sabahattin ali hayranıyımdır bende:)
xyzt-5544 canım sanırım bir ben kaldım incelemeyen kitaplarını.
Yoğunluğum bitsin didik didik edeceğim inşallah.
acelesi yok canım benim daha vakit var, sen önce finallerinle ve ödevlerinle ilgilen hem daha önce de demiştim, beğendiğin ve benim de okumamı istediğin bir kitap varsa onu da gönderebilirsin bu seneki hedeflerim arasında okumadığım tarzlardaki kitaplara da ağırlık vermek var, ondan zaten yüzlerce kitap oldu okumak istediklerim listesinde
Tamam canım. Çok teşekkür ediyorum.
Aklımda olanlara bakarım, okumadıkların varsa onlardan da alabilirim.
Çok heyecanlı.
bence de çok heyecanlı ben şimdiden benim sıram geçsin de ben de liste kurcalayım kitap beğeneyim sizlere alırken kendime de alayım derdindeyim valla
Ay evet iki türlüsü de mutlu edecek inşallah bizi.
İlk şanslımız sen sonuncusu da benim.