- 19 Nisan 2009
- 23.601
- 17.909
- Konu Sahibi _bilgehan_
Merhabalarrrr
Ben Nurdana ne alacagima az cok karar verdim gibi
Haftaya gizliden bi organizasyon yapariz bolusuruz kitapları
ne alcan kız bana söyle kimseye söylemem söz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhabalarrrr
çok mantıklıı ben vikitapa giremedim en son kafamda henüz bişi yok. ay sonu gelsin diye bekliyorum hemen alıp yollayayım :)Merhabalarrrr
sanırım 20si ile 30u arasında gönderilecekçok mantıklıı ben vikitapa giremedim en son kafamda henüz bişi yok. ay sonu gelsin diye bekliyorum hemen alıp yollayayım :)
yeter galibaokumak istediklerim arasında 185 tAne kitap var artık, daha da fazla eklememe gerek yok herhalde
yeter galiba
buldum inşallah okumamuşsındır o kitabı. :)hem size seçenek olsun hem bana sürpriz olsun derken abarttım sanırım işin kötüsü seçtiğim kitapların konularını o kadar çok beğenerek seçtim ki gelmeyen kitapları ben almak zorunda kalacağım sanırım
ben
buldum inşallah okumamuşsındır o kitabı. :)
ahah tamam ay sonu söylersinistersen sor bana ben söylerim okuyup okumadığımı
ahah tamam ay sonu söylersin
nurdanın vikitapla işi bittiğine göre belki hafifler artık sayfa
İYi akşamlar kızlar bugün hiç kitap okumadım şimdi okumaya basliycam:)
Dışarda buzzzzzz gibi hava ben sıcacık evimdeyim of çok mutluyum bu beni deli gibi mutlu ediyo:)
Sigmurcugumun aldığı kitaba basliycam birazdan:) kitaba başlamadan martiyida okudum bi çırpıda aslında çok kısa bi kitap ama beni neden bu kadar etkiliyor bilmiyorum....
Cesminaz sayende vikitapa bi kere bile giriş yapamadım 4 gündür:) daha senin sayfa ni arastircamda kendiminkileri ekliycemde bi nöbeti ona ayircam artik:)
İYi akşamlar kızlar bugün hiç kitap okumadım şimdi okumaya basliycam:)
Dışarda buzzzzzz gibi hava ben sıcacık evimdeyim of çok mutluyum bu beni deli gibi mutlu ediyo:)
Sigmurcugumun aldığı kitaba basliycam birazdan:) kitaba başlamadan martiyida okudum bi çırpıda aslında çok kısa bi kitap ama beni neden bu kadar etkiliyor bilmiyorum....
Cesminaz sayende vikitapa bi kere bile giriş yapamadım 4 gündür:) daha senin sayfa ni arastircamda kendiminkileri ekliycemde bi nöbeti ona ayircam artik:)