• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kitap Günü Etkinliği

Sevgili arkadaşlarım benim merak etmeniz çok duygulandırdı :KK68: Çok teşekkür ediyorum iyiyim şükür. Öyle önemli bir problemde çıkmadı tedavisi mümkün şeyler , reflü, gastrit gibi şeyler çıktı ki zaten şüphelerimizde o yöndeydii

Çok geçmiş olsun, korktuğun gibi acılı geçmemesine çok sevindim. İnşallah tedavin de olumlu olur ve yine aramıza dönersin:)

Sevgili arkadaşlarım benim merak etmeniz çok duygulandırdı :KK68: Çok teşekkür ediyorum iyiyim şükür. Öyle önemli bir problemde çıkmadı tedavisi mümkün şeyler , reflü, gastrit gibi şeyler çıktı ki zaten şüphelerimizde o yöndeydii

Çok geçmiş olsun

Kuzum sen dedin ya her ay çekiliş olsun gün gibi olmasın filan diye bende etkinliği beğenmedin sandımm o_O ama olsun ikinci grubuda kurcaz hatta ben ikinci grubada katılmak istiyorumm :)
Ya sen böyle yazınca benim neyim eksik diyesim geliyor. Çok aç gözlüyüm ben sevdiğim şeylerde:KK43:
Bu arada tekrar geçmiş olsun canım

Ya sen böyle yazınca benim neyim eksik diyesim geliyor. Çok aç gözlüyüm ben sevdiğim şeylerde:KK43:
Bu arada tekrar geçmiş olsun canım

Kuzum öyle düşünme lütfen. Herkes aynı olmak zorunda değil. Ben zaten aylık 200 Tl ye yakın kitap alıyorum onun için 2. bir grup beni zorlamaz.

Back