- 19 Nisan 2009
- 23.601
- 17.909
- Konu Sahibi _bilgehan_
@__ATALANTE geçmiş olsun canım, sorunsuz geçmiş şükür
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selam canımm nasılsınselam canımm
çok şükürBasin sözcüsü olaraktan @__ATALANTE nin endoskopi iyi geçmiş bayiltmislar hissetmemis sonrasında bogaz agrisi olmus biraz @kalinkaselin loliss
Beni dahil etmemissinoz ya?! Oldu mu simdi??
Sevgili arkadaşlarım benim merak etmeniz çok duygulandırdı Çok teşekkür ediyorum iyiyim şükür. Öyle önemli bir problemde çıkmadı tedavisi mümkün şeyler , reflü, gastrit gibi şeyler çıktı ki zaten şüphelerimizde o yöndeydii
Kuzum sen dedin ya her ay çekiliş olsun gün gibi olmasın filan diye bende etkinliği beğenmedin sandımm ama olsun ikinci grubuda kurcaz hatta ben ikinci grubada katılmak istiyorumm :)
Sevgili arkadaşlarım benim merak etmeniz çok duygulandırdı Çok teşekkür ediyorum iyiyim şükür. Öyle önemli bir problemde çıkmadı tedavisi mümkün şeyler , reflü, gastrit gibi şeyler çıktı ki zaten şüphelerimizde o yöndeydii
Ya sen böyle yazınca benim neyim eksik diyesim geliyor. Çok aç gözlüyüm ben sevdiğim şeylerdeKuzum sen dedin ya her ay çekiliş olsun gün gibi olmasın filan diye bende etkinliği beğenmedin sandımm ama olsun ikinci grubuda kurcaz hatta ben ikinci grubada katılmak istiyorumm :)
Ya sen böyle yazınca benim neyim eksik diyesim geliyor. Çok aç gözlüyüm ben sevdiğim şeylerde
Bu arada tekrar geçmiş olsun canım
Olurda 2. grupta kontejyan olursa beni de ekle Tatlım.Kuzum öyle düşünme lütfen. Herkes aynı olmak zorunda değil. Ben zaten aylık 200 Tl ye yakın kitap alıyorum onun için 2. bir grup beni zorlamaz.
Gunaydinlarrrr
Dun kar başlamıştı burda ama tutmamis
Çok geçmiş olsun, korktuğun gibi acılı geçmemesine çok sevindim. İnşallah tedavin de olumlu olur ve yine aramıza dönersin:)