- 19 Nisan 2009
- 23.601
- 17.909
- Konu Sahibi _bilgehan_
- #2.941
Çeşmişko mutlu yıllar
yaş kaç oldu
henüz 21.5 yaşındayım ben, her ne kadar nüfus cüzdanım 31i bitti olarak gösteriyor olsa bile
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çeşmişko mutlu yıllar
yaş kaç oldu
ayy benden küçükmüşün sen yahenüz 21.5 yaşındayım ben, her ne kadar nüfus cüzdanım 31i bitti olarak gösteriyor olsa bile
ayy benden küçükmüşün sen ya
selamlar güncüler
hayırlı ramazanlar, Rabbim ibadetlerimizi kabul etsin inşallah
@__ATALANTE kitap seçmekte en zorlandığım senin listen oldu
okuduğum kitap çok azdı, bilmediğim kitabı göndermek istemedim, almayı düşündüklerimi başkaları seçmiş, biri de _meLinDa_
öyle işte zor oldu ama güzel kitaplar seçtim bence, umarım sen de beğenirsin
Cesmicigim kitaplarim. Geldi birazdan resin ekliycem....
Cesmicigim kitaplarim. Geldi birazdan resin ekliycem....
günaydınlar
@__ATALANTE ciğim benim kargom cuma günü teslim edilemedi yazıyor
cumartesi de adreste olmadığın için teslim edilememiş kapıya not bırakılmış
kargo bi saçmalamış yani..
ay yaşasın o zamancanım cuma günü hep ofisteydim gelen olmadı ama cumartesi kapıya not bırakmışlar Yeni gördüm gün içinde almaya gideceğim çok heyecanlıyım
ay yaşasın o zaman
keşke cuma teslim etselerdi, doğum gününe yetişmiş olurdu
ama yurtiçi kargo saçmalayabiliyor böyle zaman zaman.. aslında dağıtıma bile çıkmadıkları halde sanki gitmişler de bulumamışlar gibi yazıyorlar
doğum günün kutlu olsun, inşallah beğenirsin canım
itiraf ediyorummmCanım elime ulaştı kargo çook teşekkür ederim ne güzel kitaplar bunlarr Birde Sefiller seti geldi o kimlere ait
güle güle oku canımÇookk teşekkür ederim kızlar ya ne değerli bir seri almışınız öyle. Çok mutluyum kitaplara ulaştığımdan beri sırıtıp duruyorum
Çookk teşekkür ederim kızlar ya ne değerli bir seri almışınız öyle. Çok mutluyum kitaplara ulaştığımdan beri sırıtıp duruyorum