- 16 Ocak 2014
- 3.763
- 5.240
- 38
- Konu Sahibi _bilgehan_
- #2.981
Aa sende mi
Bence öyle
senin üzerinde de çalışmalara başlamak lazım o zamn bugün müsait olursam listeyi hazırlayım da sana da bir numara seçtireyim
Çok heyecanlıııı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aa sende mi
senin üzerinde de çalışmalara başlamak lazım o zamn bugün müsait olursam listeyi hazırlayım da sana da bir numara seçtireyim
Bence öyle
Çok heyecanlıııı
anaaa senin listende sadece 22 tane kitap var
Skosnob başka kitap ekleyecekmisin kuzum. çok az var. sadece onlardan mı olsun :)
evettt listeyi azcık çoğaltalım lütfen
Ay zaten bunların hepsi alınır 20 TL ye tamamlamak için ve hiiç süprizi kalmaz Çogalt bence heyecanlı olsunn
Başka yok ki okumak istediğim
Fiyat işini düşünmemiştim hiç ama mesela labirent serisini almak istemiştim tüyaptan 70 küsür liraydı
Yine de seçmesi zor oluyorsa tatilde tekrar bakayım belki çıkarırım başka şeyler
Gün nasıl gidiyor kitap kurtları? Bir dahaki gün için yerimi şimdiden ayırın benim de. Su güne katılamadı içim gitti ya.
İyiyim tatlım benim minnos kızla uğraşıp günlerini geçiriyorum. Sende durumlar nasıl?hoşgeldin canım nasılsın.
Kızlar iznim önümüzdeki haftaydı ama son haftaya kaydırmak zorunda kaldım.İş adresimi verdiğim için kargoda sorun olmaz geri dönme ulaşılamama vs ama fotoları izinden döndüğümde koyabilirim.İznim 1 hafta isterseniz geç de gönderebilirsiniz.
İyiyim tatlım benim minnos kızla uğraşıp günlerini geçiriyorum. Sende durumlar nasıl?
Bu ay bir kişi daha bir sürü güzel kitabın sahibi olacak
Yaşasınnn