Kitap Günü Etkinliği

Cesmi naz bana onerdigin numaealarda ne vardi dort haric digerlerjni siylermisin neyi secmedim cok merak ediyorum

Cesmi naz bana onerdigin numaealarda ne vardi dort haric digerlerjni siylermisin neyi secmedim cok merak ediyorum

yine en sona ben kaldım dimi :KK43: siparişi ay bitmeden verebiliyorum da işte elinize geçmesi geçen ay da biraz zaman aldı, bu ay da oyle oldu :110:
hemen söyleyim canım diğer kitapları :KK51:
1. sırada
Babil’de ölüm İstanbul’da Aşk ve Küçük prens vardı

2. sırada
Baltacı ile Katerina ve Uçurtmayı vurmasınlar vardı

3. sırada
aynı yıldızın altında ve Cengiz hana küsen bulut vardı.

5. sırada da benim favorim Serenad vardı ama sen 4 dedin bakalım şansına ne çıktı :-)
bugün bi ara @__ATALANTE ciğimin de listesini hazırlamaya başlayım bari :kahve:

cesmınazcım sorun diil sen önemli bi süreçten geciyosun su an da
senın paketinde geldiğinde toplu foto atıcam:)

atalante nin ayına geçtik:)
ımmmmm aciba ne alsam ne alsam:)

cesmınazcım sorun diil sen önemli bi süreçten geciyosun su an da
senın paketinde geldiğinde toplu foto atıcam:)

atalante nin ayına geçtik:)
ımmmmm aciba ne alsam ne alsam:)

dünden beri tüm kitaplar temin edildi ama hala kargoya verilmedi. hediye kağıdı işi mi bu kadar uzun sürüyordur anlamıyorum ki :olamaz:
sana ve sosluya denk geldi benim de bu önemli sürecim, hakkınızı helal edin lütfen:kızgın:

dünden beri tüm kitaplar temin edildi ama hala kargoya verilmedi. hediye kağıdı işi mi bu kadar uzun sürüyordur anlamıyorum ki :olamaz:
sana ve sosluya denk geldi benim de bu önemli sürecim, hakkınızı helal edin lütfen:kızgın:
helal olsun :)
benım için sorun diil:) gelince resimlerini paylaşırım...:)

dün iş yoğunluğundan bakamamıştım şimdi aklıma geldi de baktım, hala siparişim hazırlanıyor gözüküyor :KK57::KK57::KK57::KK57:
siparişi vereli 5 gün, tüm kitaplar temin edildi yazalı 4 gün oldu hala siparişim hazırlanıyor :KK57::KK57::KK57::KK57:

Günaydın :KK200:
Hayırlı ramazanlar :nazar::nazar::nazar:

Nasılsınız kızlar kitaplarımı ne zaman gönderceksinizzz :sinirli: Beni fazla bekletmeyin olur mu :KK53:

Bu arada hangi kitapları okuyorsunuz :KK51: Bugün ilk oruç olduğu için çok etkilenirim ben. Açlığımı unutmak için Şifacı kitabını getirdim yanımda:KK51:

Bu arada xyzt-5544 xyzt-5544 kuzum doğum günün kutlu olsunnnn :KK68::KK68::KK68:

Günaydın :KK200:
Hayırlı ramazanlar :nazar::nazar::nazar:

Nasılsınız kızlar kitaplarımı ne zaman gönderceksinizzz :sinirli: Beni fazla bekletmeyin olur mu :KK53:

Bu arada hangi kitapları okuyorsunuz :KK51: Bugün ilk oruç olduğu için çok etkilenirim ben. Açlığımı unutmak için Şifacı kitabını getirdim yanımda:KK51:

Bu arada xyzt-5544 xyzt-5544 kuzum doğum günün kutlu olsunnnn :KK68::KK68::KK68:

çok teşekkür ederim tatlımmm :KK68::KK68::KK68:
bizim işler sakinleşir diye umuyorum ramazanda, eğer öyle olursa işyerinde de e-kitap da olsa okuyabilirim. şuan için yol kitabım Küçük Kadınlar'ın devamı olan İyi Hanımlar. naif bir anlatımı var seviyorum bu kitapları :KK51:

selamlar güncüler:KK3:
hayırlı ramazanlar, Rabbim ibadetlerimizi kabul etsin inşallah:dua:
@__ATALANTE kitap seçmekte en zorlandığım senin listen oldu:KK53:
okuduğum kitap çok azdı, bilmediğim kitabı göndermek istemedim, almayı düşündüklerimi başkaları seçmiş, biri de _meLinDa_ _meLinDa_ :sinirli:
öyle işte zor oldu ama güzel kitaplar seçtim bence, umarım sen de beğenirsin

X