- 21 Nisan 2011
- 6.178
- 7.098
- Konu Sahibi _bilgehan_
- #2.921
BİDE YURTİÇİNDEN GELEN Bİ KARGO VAR ODA SANIRIM SKOSNOP UN OLMALI :) EŞİM ALSIN HAER VERİRİM:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
PTT KARGODAN GELEN KİTAPLAR SANIRIM SENİN:)
O KİTAPLAR GELMİŞ EŞİM ALMIŞ YARIN RESİM ATICAM KIZLAR ŞU AN İŞ YERİNDEYİM EVE YARIN GEÇİCEM:)
PTT KARGODAN GELEN KİTAPLAR SANIRIM SENİN:)
O KİTAPLAR GELMİŞ EŞİM ALMIŞ YARIN RESİM ATICAM KIZLAR ŞU AN İŞ YERİNDEYİM EVE YARIN GEÇİCEM:)
BİDE YURTİÇİNDEN GELEN Bİ KARGO VAR ODA SANIRIM SKOSNOP UN OLMALI :) EŞİM ALSIN HAER VERİRİM:)
Cesmi naz bana onerdigin numaealarda ne vardi dort haric digerlerjni siylermisin neyi secmedim cok merak ediyorum
Günaydın hanımlar nasılsınız :)
Bende heyecan doruktaa. Erkenden gönderin kitaplarımı hiç beklemeyin ayın 20sini filan
ben 2 aylık geleneğimi bozmayarak yine bir sonraki aya sarkmayı planlıyorum
soslusarma naptın kuzum nerelerdesin
cesmınazcım sorun diil sen önemli bi süreçten geciyosun su an da
senın paketinde geldiğinde toplu foto atıcam:)
atalante nin ayına geçtik:)
ımmmmm aciba ne alsam ne alsam:)
helal olsun :)dünden beri tüm kitaplar temin edildi ama hala kargoya verilmedi. hediye kağıdı işi mi bu kadar uzun sürüyordur anlamıyorum ki
sana ve sosluya denk geldi benim de bu önemli sürecim, hakkınızı helal edin lütfen
helal olsun :)
benım için sorun diil:) gelince resimlerini paylaşırım...:)
Günaydın
Hayırlı ramazanlar
Nasılsınız kızlar kitaplarımı ne zaman gönderceksinizzz Beni fazla bekletmeyin olur mu
Bu arada hangi kitapları okuyorsunuz Bugün ilk oruç olduğu için çok etkilenirim ben. Açlığımı unutmak için Şifacı kitabını getirdim yanımda
Bu arada xyzt-5544 kuzum doğum günün kutlu olsunnnn