- 17 Şubat 2013
- 5.270
- 2.007
- 373
- Konu Sahibi _bilgehan_
-
- #2.821
yanlış anlamayın da lafı olmayacaksa neden kural limit koyduk?bence bizim aramızda böyle şeylerin lafı olmaz canım, hiç de kınayamayız yani kusura bakma
ama illa affedelim istiyorsan hepimize birer tane daha kitap yolla bence(bkz: fırsatçı cesminaz )
canım konuştuk hallettik sanıyordum burdan yazmana gerek yoktu bence
846478830 tane kitap yollarsın olur biter
şaka bir yana, tamam artık sıkma canını
sıkma canını daha fazla. nedenini öğrendim benim için önemli olan oydu. üzülmecanın sağolsun canım istediğin 5465854642 tane kitap olsun
Esefle kınıyorum seni
Canım ben farketmiştim alacağın kitapları yazdığında ama bi şey söylemek istemedim, farkettiğimizde uyaralım o zaman birbirimizi de hem mahcubiyet hem mağduriyet olmasın bundan sonra
yanlış anlamayın da lafı olmayacaksa neden kural limit koyduk?
Neyse oldu artık yapacak bi şey yokKesinlikle uyaralım. Bu kadar bariz birşeyi ben nasıl anlamadım ya anlam veremiyorum kendime
yanlış anlamayın da lafı olmayacaksa neden kural limit koyduk?
ben atalantenin daha fazla üzülmesini istemiyorum o yüzden bu konuyu burda uzatmak da istemiyorum. telafi edilsin edilmesin çok önemli değil. benim için önemli olan niyet.aradaki farkın ne kadar olduğunu bilmiyorum, farkında olmadan yapıldığı ve küçük bir meblağ olduğunu düşündüğüm için aramızda lafı olmaz dedim. eğer çok büyük bir fark ise zaten atalante tarafından telafi edilecektir.
en son ben yazmışımKızlar neden terkedildi ki buralarrr
Günaydın kızlar nasılsınız? Hangi kitapları okuyorsunuz
Günaydın kızlar nasılsınız? Hangi kitapları okuyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?