- 21 Nisan 2011
- 6.178
- 7.098
- Konu Sahibi _bilgehan_
- #2.801
Ama benim uğurlu sayım 9:)kalinkaselin 1den 5e kadar bir sayı alalım lütfen
Ama beşe kadarsa ımmmm o zaman dört olsun:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ama benim uğurlu sayım 9:)kalinkaselin 1den 5e kadar bir sayı alalım lütfen
KupakızısinekvalesiVikitap adın neydi şeker
Ama benim uğurlu sayım 9:)
Ama beşe kadarsa ımmmm o zaman dört olsun:)
C
Kupakızısinekvalesi
Şuan farkettim baya uzun bi adım varmış:)
Dört:)bütün listeni inceledim, benim okuduğum veya okumak istediklerimden yaptığım kombinasyonlar 5 tane etti ama
kesin emin misin, 4 mü? bak 9un karekökü 3tür onu da seçebilirsin, ya da 1 numarada yer alan kitaplar da fena değil, hele 2 ve 5 müthiş yani iyi düşün bence
Dört:)
o kaldı sadece
tamam ozamano kaldı sadece
o kaldı sadece
ne bahstsız bir kuzusun senbir gözüm kitapyurdunda, inşallah çabucak hazırlanır
ne bahstsız bir kuzusun sen
Kızlar nasılsınız
işlerim var ama yapmak istemiyorum
sen nasılsın kuzum? pek yoksun bu aralar
canım konuştuk hallettik sanıyordum burdan yazmana gerek yoktu benceEvet bu aralar pek keyfim yoktu ama iyim şuanda. Çok şükür. Bu arada ben soslusarma ya 20Tl nin altında kitap göndermişim. Hiç farkında olmadan Özelden özür diledim ve telafi edeceğimi söyledim. Fakat birde sizlerin huzurunda söyleyeyim. Gerçekten bilinçli yapılan birşey değildi Kuralları kendim yazıpta uymamam çok büyük biri tutarsızlık Dünden beri içime oturdu valla KINAYIN beni. Kınama cezası verdim kendime
Evet bu aralar pek keyfim yoktu ama iyim şuanda. Çok şükür. Bu arada ben soslusarma ya 20Tl nin altında kitap göndermişim. Hiç farkında olmadan Özelden özür diledim ve telafi edeceğimi söyledim. Fakat birde sizlerin huzurunda söyleyeyim. Gerçekten bilinçli yapılan birşey değildi Kuralları kendim yazıpta uymamam çok büyük biri tutarsızlık Dünden beri içime oturdu valla KINAYIN beni. Kınama cezası verdim kendime
Esefle kınıyorum seniEvet bu aralar pek keyfim yoktu ama iyim şuanda. Çok şükür. Bu arada ben soslusarma ya 20Tl nin altında kitap göndermişim. Hiç farkında olmadan Özelden özür diledim ve telafi edeceğimi söyledim. Fakat birde sizlerin huzurunda söyleyeyim. Gerçekten bilinçli yapılan birşey değildi Kuralları kendim yazıpta uymamam çok büyük biri tutarsızlık Dünden beri içime oturdu valla KINAYIN beni. Kınama cezası verdim kendime