- 16 Ocak 2014
- 3.763
- 5.240
- 38
- Konu Sahibi _bilgehan_
- #2.761
Ben de bugün verebileceğim kargoya.Son güne kaldı mecburen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Selamm kızlarrrr :) Nasılsınız??
Yeni bir Ay Yeni MutluluklarYeni Kitaplar
Bu arada yeni efektler eklenmişş çok güzeller
Günaydın :)
Artık yeni ay kitaplarını düşünmeye başlayacağız ufaktan. Ne güzel.
Aaa yeni ifadeleri görmemiştim, msn zamanında ne çok kullanırdım bunları, büyük eğlencemdi.
senin hatan değill ki canım bazen denk geliyor işte. zaten yalnız değilsin başka gelmeyen kitaplar da varayy benim hala hazırlanıyor gözüküyordu kitaplar, bugün iki saat daha süresi var eğer gönderilmezse iptal edip kitapyurdundan verecem siparişi. mail yazıyorum babile ona da cevap vermiyorlar yeni ay başladı ben hala kitap gönderemedim, bu aksaklık için çok özür dilerim soslusarma
Ayy değil mi ya Msn vardı önceden birbirimize titreşim gönderir ekranı sallardık
senin hatan değill ki canım bazen denk geliyor işte. zaten yalnız değilsin başka gelmeyen kitaplar da var
gönlü bol arkadaşımmahcup oldum sana karşı kusura bakma kuzum. dur ben telafi için bi kitap daha ekleyim bari yeni siparişe
gönlü bol arkadaşım
mahcup oldum sana karşı kusura bakma kuzum. dur ben telafi için bi kitap daha ekleyim bari yeni siparişe
döndüm canım. çok güzel geçti, çok şükür ordan oraya gezmediğimiz yer kalmadı hala çok yorgunum. boşuna dememişler tebdil-i mekanda ferahlık vardır diye
canım gerçekten kendini sıkıntıya sokma. sonuçta sen zamanında verdin siparişini senin hatan değil. benim de oldu bazı siparişlerimde böyle şeyler. sen sıkma canını
sağ ol canım. ben de çok merak ediyorum Çanakkale'yi. aslında 57. alay yürüyüşüne denk getirmeyi çok isterim gittiğimde ama genelde hafta içine denk geldiği için biraz zor olur sanırım.bizde takip ettin instegramdan geçmiş olsun
benimde eski çalıştığım iş yeri çanakkaleye gitmiş. bilseydim bende giderdim
canım gerçekten kendini sıkıntıya sokma. sonuçta sen zamanında verdin siparişini senin hatan değil. benim de oldu bazı siparişlerimde böyle şeyler. sen sıkma canını
Hamile olduğu için mama resmi koymak istemedim:)Veeee bugün ayın iksi
Hanimlar beyler .....!!!!!!
Pardon bey yoktu:)
Benim günüme hoş geldiniz :))
Mayıs ayı benim ayım yaşasın:)))
Veeee bugün ayın iksi
Hanimlar beyler .....!!!!!!
Pardon bey yoktu:)
Benim günüme hoş geldiniz :))
Mayıs ayı benim ayım yaşasın:)))