- 19 Nisan 2009
- 23.601
- 17.909
- Konu Sahibi _bilgehan_
- #2.721
xyzt-5544 hayırlı olsun canımmmm
saol kuzummm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
xyzt-5544 hayırlı olsun canımmmm
xyzt-5544 hayırlı olsun canım :)
Hayırlı olsun cnm:)hee tamam o zaman canım, paketler ulaşacaksa sorun yok
dün söz oldu sadece, nişan mayısta olacak verdiler beni dün
Hayırlı olsun cnm:)
teşekkür ederim canım
Allah tamamına erdirsin canım.Çok güzel şeyler bunlar
tam hiç paket gelmedi demiştim ki kapı çaldı kalinkaselin in hediyesi geldi yalnız şöyle ilginç bir tesadüf oldu. senin kitap gönderimin bizim taşınma dönemimize denk geldiği için ben şimdiden hazırlığa başlamıştım ve senin bana yolladığının benzerini ben sana yollayacaktım bizden size sizden bize gibi olacak biraz[/QUOTE
Olsun canım önemli olan hatıra kalması:)tam hiç paket gelmedi demiştim ki kapı çaldı kalinkaselin in hediyesi geldi yalnız şöyle ilginç bir tesadüf oldu. senin kitap gönderimin bizim taşınma dönemimize denk geldiği için ben şimdiden hazırlığa başlamıştım ve senin bana yolladığının benzerini ben sana yollayacaktım bizden size sizden bize gibi olacak biraz
vuhuuuuu yarın bir paketim var o haldeBen de soslusarma cığımın kargosunu vermek üzere bekliyorum. Ders arasında fırsat buldum, iyi oldu.
vuhuuuuu yarın bir paketim var o halde
İnşallah olmazAy inşallah, gecikme olmaz umarım.
Çok kişi 5 kişiden geldi dahaselam kızlar nasılsınız.
soslu kaç kişi kaldı
pazartesi akşamı sipariş verdim babile, hala hazırlanıyor gözüküyor. yarına kadar süresi var, yoksa kitapyurduna dönüş yapmak zorunda kalacağım oranın da temini 3 iş günü gözüküyor, sanırım kitabın sana ulaşması mayıs başını bulacak soslusarma üzgünüm