- 21 Nisan 2011
- 6.178
- 7.098
- Konu Sahibi _bilgehan_
- #2.681
Aaaa sıra bana gelmiş :)Mayıs kalinkaselin
Haziran @__ATALANTE
Temmuz Skosnob
Ağustos __giz__
Eylül loliss
Ekim @_asmunikal_
Kasım @kitap_asigi
Yaşasın:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aaaa sıra bana gelmiş :)Mayıs kalinkaselin
Haziran @__ATALANTE
Temmuz Skosnob
Ağustos __giz__
Eylül loliss
Ekim @_asmunikal_
Kasım @kitap_asigi
Çok heycanlıBu arada soslu tüm aksilikler rağmen bugün paketini yollamayı başardım:)
Yetismiycek gibi gelmişti ama yetişti çok şükür:)
Bakalım içinden ne çıkcak:)
Kitapyurdunun maşallahı var bu ara iki günde geldi siparişler elime. Akılları başlarına mı geldi neSelam kızlar
Kitapyurdundan çarş sipariş verdim.Dün gelmiş.Ben de hafta içi gönderirim cicileri:)
Sesimizi duyduKitapyurdunun maşallahı var bu ara iki günde geldi siparişler elime. Akılları başlarına mı geldi ne
hep duysa ne olur benim için bittiSesimizi duydu
Tak sepeti koluna herkes kendi yoluna kitapyurduhep duysa ne olur benim için bitti
canım çok gezdim tozdum derken. çarş günü ayağımı sakatladım yatıyorum :)
oleyyyygame of thoresin de yeni sezonu pazar başlıyor
geçmiş olsun canım, ciddi bi şey değildir inşallahcanım çok gezdim tozdum derken. çarş günü ayağımı sakatladım yatıyorum :)
canım çatlaktan şüpheleniyor doktor üzerine basma dedi yatıyorum işte. iim teşekkürler :)geçmiş olsun canım, ciddi bi şey değildir inşallah
Sen o yüzden buralardasın iki gündür geçmiş olsun canım. Kitap okursun işte boş bolcanım çatlaktan şüpheleniyor doktor üzerine basma dedi yatıyorum işte. iim teşekkürler :)
olsunGünaydın kızlar :)
minerva1988 çok geçmiş olsun canım.
soslusarma senin kitapları en son ben göndereceğim sanırım.
Tekrar geçmiş olsun canımcanım çatlaktan şüpheleniyor doktor üzerine basma dedi yatıyorum işte. iim teşekkürler :)
olsun
acaba bugün kargom var mı?
Ay sonunda evde yokum üç gün. Şehir dışında oliciiiimOlma ihtimali yüksek. :) Ay sonuna kadar heyecan hiç bitmez. :)
Ay sonunda evde yokum üç gün. Şehir dışında oliciiiim