- 21 Nisan 2011
- 6.178
- 7.098
- 398
- Konu Sahibi _bilgehan_
- #2.681
Aaaa sıra bana gelmiş :)Mayıskalinkaselin
Haziran @__ATALANTE
TemmuzSkosnob
Ağustos__giz__
Eylülloliss
Ekim @_asmunikal_
Kasım @kitap_asigi
Yaşasın:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aaaa sıra bana gelmiş :)Mayıskalinkaselin
Haziran @__ATALANTE
TemmuzSkosnob
Ağustos__giz__
Eylülloliss
Ekim @_asmunikal_
Kasım @kitap_asigi
Çok heycanlıBu arada soslu tüm aksilikler rağmen bugün paketini yollamayı başardım:)
Yetismiycek gibi gelmişti ama yetişti çok şükür:)
Bakalım içinden ne çıkcak:)
Kitapyurdunun maşallahı var bu ara iki günde geldi siparişler elime. Akılları başlarına mı geldi neSelam kızlar
Kitapyurdundan çarş sipariş verdim.Dün gelmiş.Ben de hafta içi gönderirim cicileri:)
Sesimizi duyduKitapyurdunun maşallahı var bu ara iki günde geldi siparişler elime. Akılları başlarına mı geldi ne
hep duysa ne olur benim için bittiSesimizi duydu![]()
Tak sepeti koluna herkes kendi yoluna kitapyurduhep duysa ne olur benim için bitti![]()
canım çok gezdim tozdum derken. çarş günü ayağımı sakatladım yatıyorum :)
oleyyyygame of thoresin de yeni sezonu pazar başlıyor![]()
geçmiş olsun canım, ciddi bi şey değildir inşallahcanım çok gezdim tozdum derken. çarş günü ayağımı sakatladım yatıyorum :)
canım çatlaktan şüpheleniyor doktor üzerine basma dedi yatıyorum işte. iim teşekkürler :)geçmiş olsun canım, ciddi bi şey değildir inşallah
Sen o yüzden buralardasın iki gündürcanım çatlaktan şüpheleniyor doktor üzerine basma dedi yatıyorum işte. iim teşekkürler :)
olsunGünaydın kızlar :)
minerva1988 çok geçmiş olsun canım.
soslusarma senin kitapları en son ben göndereceğim sanırım.
![]()
Tekrar geçmiş olsun canımcanım çatlaktan şüpheleniyor doktor üzerine basma dedi yatıyorum işte. iim teşekkürler :)
olsun
acaba bugün kargom var mı?![]()
Ay sonunda evde yokum üç gün. Şehir dışında oliciiiimOlma ihtimali yüksek. :) Ay sonuna kadar heyecan hiç bitmez. :)
Ay sonunda evde yokum üç gün. Şehir dışında oliciiiim![]()