- 8 Eylül 2012
- 5.006
- 7.868
- Konu Sahibi _bilgehan_
- #2.661
Canım benimle değişmeyi kabul edersen sana ağustosta bana ekimde gelecek, uygun mu senin için
Olur canım, şu an için bir engel gözükmüyor bende.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım benimle değişmeyi kabul edersen sana ağustosta bana ekimde gelecek, uygun mu senin için
asmuuu unuttun yine simurg çıktı ya bir öne kaydıkekimde bana gelecek ilk günden beri öyleydi. değiş timi hatta benim doğum günümde
çıktı ama kitap aşığı geldiya onun yerine.ben ekim olayımasmuuu unuttun yine simurg çıktı ya bir öne kaydık
onu sona ekledik yaçıktı ama kitap aşığı geldiya onun yerine.ben ekim olayım
Tamam canım çok teşekkürlerOlur canım, şu an için bir engel gözükmüyor bende.
Kız simurg çıkınca kaydık yaekimde bana gelecek ilk günden beri öyleydi. değiş timi hatta benim doğum günümde
Aramızda para toplayıp iyi bi doktora götürelim asmuşuasmuuu unuttun yine simurg çıktı ya bir öne kaydık
Tamam ağlama sen ekim ol ben eylül olayımçıktı ama kitap aşığı geldiya onun yerine.ben ekim olayım
Aramızda para toplayıp iyi bi doktora götürelim asmuşu
Mayıs kalinkaselin
Haziran @__ATALANTE
Temmuz Skosnob
Ağustos __giz__
Eylül loliss
Ekim Y yesil_zeytin_
Kasım @kitap_asigi
game of thoresin de yeni sezonu pazar başlıyor
Kitapta 3. sezondayım
game of thoresin de yeni sezonu pazar başlıyor
ay ben izleyemedim game of thrones u yaa ben ki Spartacus izlemiş insanım ama Game of Thrones bana çok çıplak geldi
aaa alış böyle şeylere alış alış