- 2 Nisan 2013
- 4.796
- 5.398
- 32
- Konu Sahibi _bilgehan_
- #2.481
Günaydın kızlar nasılsınız :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sen bi kendine gel de sopalamak zorunda kalmayalım seni gün arkadaşların olarakselam kızlar. nasılsınız?
hiç kitap okuyasım yok dünde 10 sf zor okudum cumadan beri okumuyorum kınayın beni.
sürekli yorgun uykusuz halsiz haldeyim yaşayacak mıyım doktor
selam kızlar. nasılsınız?
hiç kitap okuyasım yok dünde 10 sf zor okudum cumadan beri okumuyorum kınayın beni.
sürekli yorgun uykusuz halsiz haldeyim yaşayacak mıyım doktor
günaydın
böyle sadece kitaplar geldiğinde sohbet pek hoş olmuyor haberiniz olsun
bi bilsen sen özelden neler kaynatıyoruz
tahmin edebiliyorum
ama öyle olmuyor bence. kitap seçimi dışında özelden muhabbet etmeye karşıyım kaç aydır aynı şey oluyor
sorun birilerinin konuşmadan mahrum kalması değil. hediyeler dışında bir paylaşımımız yok onu demek istiyorum. gelecek ay yine aynı şey sonra yine aynıbenim zamanımda 36 sayfa konuşmuşsunuz ben napayım herkes sırasıyla o acıyı tadacak
sorun birilerinin konuşmadan mahrum kalması değil. hediyeler dışında bir paylaşımımız yok onu demek istiyorum. gelecek ay yine aynı şey sonra yine aynı
kuzum diğer etkinliklere de yazıyoruz ya ortak okuma etkinliği ve kitap cafesorun birilerinin konuşmadan mahrum kalması değil. hediyeler dışında bir paylaşımımız yok onu demek istiyorum. gelecek ay yine aynı şey sonra yine aynı