- 19 Nisan 2009
- 23.601
- 17.909
- 498
- Konu Sahibi _bilgehan_
-
- #2.441
Bence onları da pek yeme kuzum. Diyet ürünler pek tavsiye edilmiyor. Onun yerine evden bir avuş kuruyemiş ya da 2-3 kuru meyve götürebilirsin yanında
Sadece kendin için götüremez misin hep beraber mi yiyorsunuz bir şey oluncaah kuzum biliyorum ama ofiste 7 kişiyiz. bi meyve getirecek olsam resmen kiloyla taşımam lazım, kuruyemiş için de aynısı geçerli. bunları dağıttığımda 8-10 tane kalıyor elimde o da yetiyor. meyve işiyle baş edemem yani malesef
Kas kütlesi az olunca metabolizma daha yavaş çalışıyorBende minyon tipliyim ve kemik ve kas yok. Sadece yağ torbasından oluşuyorum
Sadece kendin için götüremez misin hep beraber mi yiyorsunuz bir şey olunca
Yani götüreceğin bit kadar bir şey ya ondan dedimonlara vermeden içime sinmiyor canım. ofis ortamı sonuçta sesi duyulur, kokusu çıkar falan. vermesem rahat edemem
Yani götüreceğin bit kadar bir şey ya ondan dedim
Süt götür hem iyi ara öğün hemde birinin canı cekcek paylasılcak bişey değilanladı kuzum da çok içiçe oturuyoruz ofiste. yani 3 kişi bir sırada tam karşıda 3 kişi daha, birisi yan tarafta falan. hani burnumuz aksa görüyoruz birbirimizibide ofiscenek bi boğazlılar valla, hiç yeme dertleri bitmiyor
Anladım canımanladı kuzum da çok içiçe oturuyoruz ofiste. yani 3 kişi bir sırada tam karşıda 3 kişi daha, birisi yan tarafta falan. hani burnumuz aksa görüyoruz birbirimizibide ofiscenek bi boğazlılar valla, hiç yeme dertleri bitmiyor
Bak bu çok mantıklı. Sek in aromalı sütleri çok güzelSüt götür hem iyi ara öğün hemde birinin canı cekcek paylasılcak bişey değil
Süt götür hem iyi ara öğün hemde birinin canı cekcek paylasılcak bişey değil
iyim şimdi çok şükür
iyim şimdi çok şükürgeçti
sen nasılsın keyifler nasıl:?
listeyi yaptın mı
daha iyi olsun inşallahiyi kuzum şükür keyifler, daha iyi en azından.
listeyi hazırlamaya cumartesi başladım ama bitmedi, şimdi işler bastırmadan devam edeceğim hemen. bugün içerisinde yayınlarım
Hepimiz öyleyiz bir günlük boz gitsinDiyetteyimmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?