- 3 Eylül 2009
- 5.530
- 7.889
- 35
- Konu Sahibi _bilgehan_
- #2.421
Buyrun bakalımEki Görüntüle 1806725
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de tombişim ye gitsinayyyy çok güzeller yaa ama ben tombişimmmm çok yiyememmm
Ben de tombişim ye gitsin
Evet dolmalık fıstıkbenim de boyum 158 kilom 62sen fıstık gibisin kuzummm ben boyuma göre azıcık kilolu grubuna giriyorum 1,58 boy 66kg
Evet dolmalık fıstıkbenim de boyum 158 kilom 62
Kendi teselli etme azcık verelimamaan bizde böyle güzeliz napalım
Kendi teselli etme azcık verelim
Az yediğine içtiğine dikkat et biraz da spor yap verirsin ben boğazımı tutamıyorum. Özellikle bu ara aşırı bir tatlıya düşkünlüğüm varHıhh hemende bi moral boz veremiyoz iştee ahh verebilsek
Aaa sen 158 misin? Vallahi ben en az 165 diye düşünüyordum seni, nasıl daha uzun görünüyosunEvet dolmalık fıstıkbenim de boyum 158 kilom 62
Ayyy keşke öyle olsam kııız. Ne bileyim ilk defa da sen söyledin böyle bir şeyAaa sen 158 misin? Vallahi ben en az 165 diye düşünüyordum seni, nasıl daha uzun görünüyosun
Sizinle aşağı yukarı aynı boydayız ama ben 48 kiloyum
Günaydın
Bundan sonra ayın 10 undan sonra karar vermeye çalışalım bence
Bi de orda sayfalarca yazışıyoruz buraya sadece günaydın günaydın
Bilmiyorum ben öyle düşündüm nedenseAyyy keşke öyle olsam kııız. Ne bileyim ilk defa da sen söyledin böyle bir şey
Bence onları da pek yeme kuzum. Diyet ürünler pek tavsiye edilmiyor. Onun yerine evden bir avuş kuruyemiş ya da 2-3 kuru meyve götürebilirsin yanındasoslusarma eline sağlık canım, gün sofrası pek güzel olmuş
ama ben diyetteyim, evlenecem kilo vermem lazım
Eti Form'un zeytinli domatesli kepekli krakerinden yiyorum
Az yediğine içtiğine dikkat et biraz da spor yap verirsin ben boğazımı tutamıyorum. Özellikle bu ara aşırı bir tatlıya düşkünlüğüm var
Ben de evlendiğimde 58 kiloydum. Kilom genelde 56-58 arasında oynar. Ben de aldığım kiloları senin dediğin gibi beslenerek aldım. Artık az yemeye çalışıyorum hareket etmeye çalışıyorum. Aslında kas kütlem fazla olduğu için 62 gibi durmuyorum ama kıyafetlerim olmuyorNormaldede çok yiyen biri değilim ki. Benim kilo düzensiz beslenmeden kaynaklı + hareketsizlik.. Bazen akşama kadar bişey yemem, bazende öğlen yerim akşam yemem
Ben de evlendiğimde 58 kiloydum. Kilom genelde 56-58 arasında oynar. Ben de aldığım kiloları senin dediğin gibi beslenerek aldım. Artık az yemeye çalışıyorum hareket etmeye çalışıyorum. Aslında kas kütlem fazla olduğu için 62 gibi durmuyorum ama kıyafetlerim olmuyor
Ben de evlendiğimde 58 kiloydum. Kilom genelde 56-58 arasında oynar. Ben de aldığım kiloları senin dediğin gibi beslenerek aldım. Artık az yemeye çalışıyorum hareket etmeye çalışıyorum. Aslında kas kütlem fazla olduğu için 62 gibi durmuyorum ama kıyafetlerim olmuyor