• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kitap Günü Etkinliği

Aaa sen 158 misin? Vallahi ben en az 165 diye düşünüyordum seni, nasıl daha uzun görünüyosun:KK53:
Sizinle aşağı yukarı aynı boydayız ama ben 48 kiloyum:KK22:
Ayyy keşke öyle olsam kııız. Ne bileyim ilk defa da sen söyledin böyle bir şey :KK53:

soslusarma soslusarma eline sağlık canım, gün sofrası pek güzel olmuş :KK45:
ama ben diyetteyim, evlenecem kilo vermem lazım :KK70:
Eti Form'un zeytinli domatesli kepekli krakerinden yiyorum :KK70:

soslusarma soslusarma eline sağlık canım, gün sofrası pek güzel olmuş :KK45:
ama ben diyetteyim, evlenecem kilo vermem lazım :KK70:
Eti Form'un zeytinli domatesli kepekli krakerinden yiyorum :KK70:
Bence onları da pek yeme kuzum. Diyet ürünler pek tavsiye edilmiyor. Onun yerine evden bir avuş kuruyemiş ya da 2-3 kuru meyve götürebilirsin yanında :KK51:

Az yediğine içtiğine dikkat et biraz da spor yap verirsin :KK49: ben boğazımı tutamıyorum. Özellikle bu ara aşırı bir tatlıya düşkünlüğüm var:KK17:

Normaldede çok yiyen biri değilim ki. Benim kilo düzensiz beslenmeden kaynaklı + hareketsizlik.. :KK14: Bazen akşama kadar bişey yemem, bazende öğlen yerim akşam yemem :eek:

Normaldede çok yiyen biri değilim ki. Benim kilo düzensiz beslenmeden kaynaklı + hareketsizlik.. :KK14: Bazen akşama kadar bişey yemem, bazende öğlen yerim akşam yemem :eek:
Ben de evlendiğimde 58 kiloydum. Kilom genelde 56-58 arasında oynar. Ben de aldığım kiloları senin dediğin gibi beslenerek aldım. Artık az yemeye çalışıyorum hareket etmeye çalışıyorum. Aslında kas kütlem fazla olduğu için 62 gibi durmuyorum ama kıyafetlerim olmuyor:KK11:

Ben de evlendiğimde 58 kiloydum. Kilom genelde 56-58 arasında oynar. Ben de aldığım kiloları senin dediğin gibi beslenerek aldım. Artık az yemeye çalışıyorum hareket etmeye çalışıyorum. Aslında kas kütlem fazla olduğu için 62 gibi durmuyorum ama kıyafetlerim olmuyor:KK11:

Bende minyon tipliyim ve kemik ve kas yok. Sadece yağ torbasından oluşuyorum :(

evlendiğimde 55 kiloydu. Nişanlandığımda 48 o_O

Back