Kitap Günü Etkinliği - Hediyeleri

IMG-20161128-WA0000-1.jpg

IMG-20161128-WA0001-1.jpg

Skosnob Skosnob ve loliss loliss 'ten gelen kargolariiim.

Cok guzeller cok begendim ve cok mutlu oldum. Tekrar tesekkur ediyorum :KK200::KK68:

22/11/63 bayılarak okuduğum bir kitaptır. Dizisini de izledim, aynı olmasa da keyif aldım diyebilirim. Senin de Stephen King sevdiğini bildiğim için, kendi beğendiğim kitaplardan birini seçtim, umarım memnun olmuşsundur Hoppa

Olmaz miyim, cok sevindiim. Zaten tugla gibi kitaplara bayilirim. Hele King'in tuglasiysa daha cok bayilirim.:KK16: Cok tesekkur ederim canim nasil dikkat ettin ozendin cok incesin:KK200:

Hepiniz cok incesiniz kizlar ya iyi ki katilmisim bu etkinlige. Cok tanisamasam da 2017 gununde gercekten kaynasmak istiyorum:KK48:

Olmaz miyim, cok sevindiim. Zaten tugla gibi kitaplara bayilirim. Hele King'in tuglasiysa daha cok bayilirim.:KK16: Cok tesekkur ederim canim nasil dikkat ettin ozendin cok incesin:KK200:

Hepiniz cok incesiniz kizlar ya iyi ki katilmisim bu etkinlige. Cok tanisamasam da 2017 gununde gercekten kaynasmak istiyorum:KK48:

Keyiğfle oku canım :KK15:
Herkesin hediyeleri geldi mi şimdi, tamam mıdır :KK54:

yuh ya 6 gündür kargoda bu nasıl iş anlamadım ben

Buralarda Problemli olan iki firma varmis demek ki ya. Sürat kargoyla daha once ugrasmistim ama arasi hic denemedim tasindigimdan beri. Subeyle aramiz 30 küsür km olunca paketleri biriktiriyorlar mi nedir, anlamadim ben de...

Off bugun de gelmedi kargo ya sinirleniyorum artik. Gecen defa da teslimatlari yetismemis de gelmis gibi gostermislerdi kendilerini. Yine aynisi olacak sanirim. Ne sacma subeymis ya.

X