- 21 Kasım 2015
- 2.682
- 5.656
- Konu Sahibi Moon Light
Diğer kitapkurtlarımız nerde bizim yaaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İçimden de nisan geçiyordu doğum günü hediyesi olacak bana çok heyecanli benim için uygun simurg bekle bizi kütüphaneni söyle güncelle de yavaştan inceleyelim bu arada ben toplu özel mesaj açarım haber verin ordan konuşalım kim ne aliyorCekilisi yaptimm.
Ayindan memnun olmayan olursa degisme veya tekrar cekilis yapabiliriz.
Subat ayi: B BaslarsanBitirirsin
Mart ayi: kitap_asigi
Nisan ayi: deadline
Mayis ayi: @kitapkokusu
Haziran ayi: Night owl
Ben aksamlari görebiliyorum genelde çalıştığım için gündüz hiç vaktim olmuyor baya yoğunum o nedenle bana aksamlari ulaşabilirsinizDiğer kitapkurtlarımız nerde bizim yaaa
nasip kısmet diyorsun yaniben hep en sona kalırım çekilişlerde şaşırmadım ok B BaslarsanBitirirsin bir daha ki ay sendeyiz.
aslında kütüphanemde olmayan her kitap mutlu eder beni. Yani sizin sevdiğiniz bir kitap kütüphanemde yoksa şanslıyım demektir
Kütüphanem güncel. Okuduklarım ve okumak istediklerim güncel değil.
Tatlım çekiliş aylarını ilk msja ekle istersen aklımızdan çıkmasın sonra aramakla uğraşmayalım.
İçimden de nisan geçiyordu doğum günü hediyesi olacak bana çok heyecanli benim için uygun simurg bekle bizi kütüphaneni söyle güncelle de yavaştan inceleyelim bu arada ben toplu özel mesaj açarım haber verin ordan konuşalım kim ne aliyor
bende şimdiden başladım eklemeye ama kitap bulamıyorum ya herşeyi okuyasım var zaten anca eklerim bu aralar ne okusam sıkınrsı çekiyorumBrnim de tam tersi okumak istediklerim guncel
Yaziyorum simdi
Ayy ne guzel dogum gunu hediyesi olacak o zaman sanaa
teşekkür ederizzArkadaş hayırlı olsun demek için uğradım, kaçıyorum hemen.
Bol kitaplı aylarınız olsun.
Şimdiden keyifli çekilişler.
bende şimdiden başladım eklemeye ama kitap bulamıyorum ya herşeyi okuyasım var zaten anca eklerim bu aralar ne okusam sıkınrsı çekiyorum
Arkadaş hayırlı olsun demek için uğradım, kaçıyorum hemen.
Bol kitaplı aylarınız olsun.
Şimdiden keyifli çekilişler.
Cok gecmis olsun Simurgcum dun de yazacaktim aklimdaydi da kaldi gitti oyle.Günaydın.
Hafta sonu sınavım var . Ama hastayım ne kitap okumaya ne ders çalışmaya gücüm var. Sadece uyumak istiyorum ama işe gelmek zorundayım. Dinlenemeyincede sürünüyorum yazık bana.
Vi kitapta istediklerimi ekledim. Ama sizlerden ricam illa istediklerim listesinde olmasına gerek yok. Hiç alakasız bi kitapla karşılaşmakta memnun eder beni. Sizin okuyup beğendiğiniz kitabı listemde yok diye göndermemezlik yapmayın yani
Yılbaşı çekilişinde bana hiç okuma ihtimalim olmayan bir kitap geldi (ki o çekiliştede bunu istiyordum) Şimdi o kitaba Bayıldım.
Kütüphanem vikitapta güncel. Seçtiğiniz kitap kütüpanemde olmasın kafi Okuduğum kitapların bi kısmını okuduklarıma eklemek yerine kütüphaneme eklemişim. Düzenleme yapsamda sizin için fark etmez o kısmın tamamı elimde olan kitaplar nasılsa.
Çok mu yüzsüzüm ne
İlla okumak istediklerin listesinden seçcez diyorsanızda güncelledim baya zaten yine eklerim durup durup. Gönlünüzden nasıl geçerse artık. Ay çok heyecanlı bilinmezi beklemek.
Mim kemal öke- Duvardaki Kankitap aşığı hangi kitap seni bıktırdı?
Araya başka kitap sokmadan bitirde elinde sürünmesin madem. Duymamıştım o kitabı.
aa sende mi aöf :/ Hangi bölüm? Çalıştın mı hiç? Ben sorulara bakcam diyorum hergün ama iş yoğun oluyor erteliyordum. şimdide başımı kaldırasım gelmiyor. Önüme açtım bakcam soruları sınavdan bi gün önce bakmayla ne olursa artık:S
Sanırım içten içe çana güveniyorum.
Esim de isletme okuyor benim 1 ama daha oiçimi açtın valla canım umudum yok olmuştu. Çıkmış sorulara nerden bakıyorsun?
Bende işletme 2. sınıf.
İnş veririz dersleride üstümüzden atarız yükü.