- 21 Kasım 2015
- 2.682
- 5.656
- Konu Sahibi Moon Light
Evet ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok evetDeğiştirilmiyo sanırım . Boşver sıkıntı yok. Ama 3 ümüzden başka kimse de yok
Hoşgeldin 4 ledik olleyyyselamm çekiliş mi dedi biri ben katılmak isterim 5 6 kişi olsak yeter bence çok uzun süreye yayılmamış oluruz hem
Hosgeldiinselamm çekiliş mi dedi biri ben katılmak isterim 5 6 kişi olsak yeter bence çok uzun süreye yayılmamış oluruz hem
Kolay gelsinn. Benim de calismam lazim ama hic icimden gelmiyor su an.Bana her türlü uyar. Ben ders çalışmaya gidiyorum. yarın görüşürüz.
Tamam bana uyar sıkıntı olmaz hicHosgeldiin
Su an 4 kisi olduk birkac gun daha bekleyip gelen olmazsa cekilisimizi yapariz
Tamam canım görüşmek uzereBana her türlü uyar. Ben ders çalışmaya gidiyorum. yarın görüşürüz.
Canım ben de kitaba perşembe başlamayı düşünüyorum en uygun zaman şimdi olabildi._Lavin_ buraya yazayım bari kitabına bu hafta başlayacağım cuma düşünüyorum tatildi yarım kitapları derken uzadı ya merakla önüme aldım cumaya bile beklemeyebikirm nasılsın sen buarada iyi misin birde katılmak ister misin diye sorayım da doğuma az kalıyor sanirim
Tesekkur ederiz canim
Teşekkür ederim canım
Tamamm senin de katilacagin kesinlestigine gore 5 kisi olduk. Guvendigin ve davet etmek istedigin kisiler varsa onlari da beklerizTeşekkür ederim canım
Benim de kesin
6 kişi bence kafi, Çok uzun sürmez hem de yılda 2 kez yapabiliriz daha keyifli olur
Çok sık bakamıyorum o yüzden vazgeçtim falan sanmayın buradayım
Hoşgeldin o zamanTeşekkür ederim canım
Benim de kesin
6 kişi bence kafi, Çok uzun sürmez hem de yılda 2 kez yapabiliriz daha keyifli olur
Çok sık bakamıyorum o yüzden vazgeçtim falan sanmayın buradayım
O da olur5 kişide başlarız hiç kimse gelmezse napalım
Katilamayacagini tahmin ettim ama yinede sorayım dedim okuyunca her veririm sana merak ediyorum hafta sonu rahat rahat okuyacağım şimdiden heyecanliyim senin de çok heyecanlı ya allah saglikli kolay bir doğum göstersin sana yaCanım ben de kitaba perşembe başlamayı düşünüyorum en uygun zaman şimdi olabildi.
Maalesef kitap günine katılamıyorum dediğin gibi doğuma az kalmış olacak. Ayrıca ancak bebek alışverişleriyle ilgilenebiliyorum.