Bendensin ya bekar Tayfa
bencede zamanla kaynasiriz dedikodu bile yaparız burda
30 tl güzel fikir zaten 20 25 tutturamiyorum 30 da anlasirsak 3 kitap bile aliriz
Ay ankarayi özledim arkadaşlarımı falan ama ankaraya gelmek zor iş arkadaş ben daha buralarda kalırım
anneannemin dediğine göre ordan koca bulursak gidebilirmisim ankaraya acaba evlilik programlarına mi başvursam Ankaralı taliplerimi bekliyorum diye
arkadaşlar anlatmış bilgece
aklına takılan bişey olursa sorabilirsin
Evet iki is olmasın sıkıntı değilse bende direk netten siparis vereyim diyorum zaten netten alıyorum bana gelecekte ben tekrar kargoya vereceğim baya uzar
bende klasikleri ya YKY yada is kültür yayınları alıyorum diğerlerine pek bakmıyorum birde bordo seri vardı ya bir ara onlardan alıyordum kitap tasarımı çok hoşuma gidiyor onun
çok güzel anlatmissin
Tamam öneririm arada son zamanlarda Kore hint filmleri dizilerin sardım birde yabancı dizilerim var ama bende baya zamandır dizi izlemiyorum kitap okumayı tercih ettigimden
Güzel ya insanlar çık sıcak küçük dediğime bakma ilçe nüfusu kalabalık biraz iç anadolu biraz Karadenize sınır orta Karadenizdeyim güzel yer ama mesela bir d&r olsun isterdim ki il merkezinde bile yok çok severim de orayı gezmeyi
mesela ilçedeyim ya sineması var çok sevimli biyer filmler de ucuz valla yol parası yok heryer yürüme mesafesi ama arkadaş bulamadım herkes evli çocuklu yaş olarak büyük ister istemez farklı sorumlulukları var tek başıma geziyorum il merkezine gidip 1 saat falan uzaklikta mesela heryerde kar var ya burda yağmur var kar falan yok havada ankaraya göre oldukça sıcak sonbahar gibi